canim öncelikle seni hic sinir etmek üzmekde istemem... tabiki bana kizabilirsin sanane diyebilirsin ama yazdiklarimi lütfen dinle.. benim yasim 17 ayni yasitiz.. bende sevgilimden 400 km uzakta oturuyorum hep görüsemiyoruz görüstümüzde hep agliyoruz ayrilirken cok zor geliyor..., bende istiyorumki hemen evleneyim , etrafimda orda burda hep görüyorum okadar heves ediyorumki kendi evim olsun.. kocama bakiyim hep onunla oliyim zaman geciriyim ama canim inan bana kina dügün telasi balayi falan bitince tamam yine güzeldir bir arada olmak ama insan normal hayatina devam ediyor is güc.. aksam eve gel yemek falan.. yani bukadarmi diyor insan bunu cogu arkadaslarim diyor , birde su var yani daha yasimiz cok genc canim ama inan seni cok iyi anliyabiliyorum cünkü zaman zaman icimden birtek evlenmek geliyor , aileler tanisiyor istemeye gelecekler haber vermelerini bekliyoruz canim.., söz yapariz diyor annemler , yaza insallah nisan, sonra 2012-2013 e kadar nisanli kalirsiniz daha sonrasinda nikah dügün diyorlar.. yani yasimda ozaman 20 21 oluyor , biz daha cok genciz , suan tam gezme tozma viz gelir kafana tokmadan baska bisi takma zamani bizim icin aslinda.. bence sizde söz nisan yapin canim biraz öyle takilin cünkü birde 7 ayliksiniz.. yani cogu erkek degisiyor bu nisanlilik döneminde.. biz 3 seneligiz tabiki bendede korku var ja söle olursa ja böyle degisirse diye.. acele etmeyin bence canim.. acele ise seytan karisirmis :) .. herseyi zamanla güzelce yavas yaparsaniz o yuvan okadar güzel olurki.. cok mutlu olursunuz.. :) bana kizarsanda gercekten kusura bakma.. nasiyat degilde.. bir arkadas gibi paylastim seninle :) öpüyorum canim opuyorumnanaktan