hepinize selamlaaarrr evlenmek isteyenleer ben 17 yasındayımm lise sondayım .baştan söyleyeyim lütfn kimse nashat vermesn =) bu kış sözlenmeyi düşünüyoruz. aile bireyleri beraberliğimizi biliyor. fakat babam haric =) babamda onu biliyo ama tanısmadılar . 7aydır beraberiz ve ilşki o kdr çok hızlı qeliştiki evlenme hayallerine girdikk =) sanki senelerdir tanısıoruzz.esya felann almaya gitcez yakında =) zaten bana çıkma değil evlenme teklifi etmşti artık dayanamıoruz belli bi saatte eve gittiğim zaman moralimiz bozuluo :s çok sık qörüşemioruz... bana kac kere bask kaçalm mı dedi. geçen qene dedi artık ne cvp vereceğimi inanın bilmiyorummm, bu soru yznden ck kavqa ettik onuda anlıormm bende çok evlenmek istiorm ama olmaaz kaçamam =( daha sonra barısıoruz diyo kızm sen kendin istersen okeylerim ama ben sana şakasına diyorm ben sni duvağınla alıcam evinden yapıyo fln flnnnnn. şu sorun bitsede evlensek artık..! babamdan çokk çekiniyorm onuda bi annem halleder ama ne bileyim utanıorum işte =) şmdi arasam qelir isterler. paylasmak istedimm . sizin kız isteme töreniniz nasıl oldu ?