Kız İsteme Mutluyumm ama korkuyorum =)

sinerJim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2010
182
1
0
İstanbul
hepinize selamlaaarrr evlenmek isteyenleer :D ben 17 yasındayımm lise sondayım .baştan söyleyeyim lütfn kimse nashat vermesn =) bu kış sözlenmeyi düşünüyoruz. aile bireyleri beraberliğimizi biliyor. fakat babam haric =) babamda onu biliyo ama tanısmadılar . 7aydır beraberiz ve ilşki o kdr çok hızlı qeliştiki evlenme hayallerine girdikk =) sanki senelerdir tanısıoruzz.esya felann almaya gitcez yakında =) zaten bana çıkma değil evlenme teklifi etmşti :D artık dayanamıoruz belli bi saatte eve gittiğim zaman moralimiz bozuluo :s çok sık qörüşemioruz... bana kac kere bask kaçalm mı dedi. geçen qene dedi artık ne cvp vereceğimi inanın bilmiyorummm, bu soru yznden ck kavqa ettik onuda anlıormm bende çok evlenmek istiorm ama olmaaz kaçamam =( daha sonra barısıoruz diyo kızm sen kendin istersen okeylerim ama ben sana şakasına diyorm ben sni duvağınla alıcam evinden yapıyo fln flnnnnn. şu sorun bitsede evlensek artık..! babamdan çokk çekiniyorm onuda bi annem halleder ama ne bileyim utanıorum işte =) şmdi arasam qelir isterler. paylasmak istedimm . sizin kız isteme töreniniz nasıl oldu ?

Nasihat istmemişsiniz, belliki ayaklarınız yere basmıyor ne diyelim Allah mesut etsin pişmanlık vermesin
İnşallah evleneciğin çocuk olgun akıllı biridir seni ve evliliği taşıyabilir,
İsteme töreni vs bunlar işin prosedür kısmı önemli olan netice,
Sözlerim hoşuna gitmediyse kusura bakma iki kız annesi olarak bu kadarcık söylemeseydim inan içim rahat etmezdi,
Flört et tanı ama evlilik inan bana çok zor, peki o kaç yaşında?

yok yok yorumlara açığımm fakat nasihat hosuma qitmiyo =) 22. evlilikte hic bi sıkıntımız olmuck kaldırabilcez yani =) . ben üniversiteye devam edicem tabiki ama açıktan.

yazı tipinden karakterin yani daha çocuk olduğun belli. şimdi biliyorum buna cırcır cevap verceksin. ben de senin gibiydim 17 yaşındayken gerçi şimdi 20 yaşındayım ama:D 3 senede bile çok değişio insan. şimdi evlensen 5 seneye çok pişman olursun.

ALLAH mutlu etsin diyeyim ama şunu söylemek istiyorum alınmazsanız eğer
Türkçe'mize biraz daha özen gösterelim lütfen.
mutluluklar

nasihat sevmiyosun o zaman bende 17 yaşında evlendim şimdi 28 yaşındayım 11 senelik evliyim 9 yaşında kızım var kendimi okadar yaşlı hissediyorumki inşallah sen ben gibi düşünmessin

25 yaşındayım erken evlendigimi dusunuyorum eşim benden 1 yas buyuk bazen 1 sene daha beklesemiydik dedigimiz bile oluyor evlilik öyle görusemiyoruz evlenince hep yanyana olucaz demekle olmuyor nasihat istememişsin ama bence isteme faslından önce nasihata ihtiyacın var

Bende 21 yaşında evlendim ama şimdiki aklım olsa 30 umda evlenirdim,
Evlilik öyle lafla söylendiği gibi kolay kaldırılmıyor maalesef.

bir de şunu diyim 17 yaşında aşk zannettiğin şeyi 20 yaşında hatırlamıyosun bile. boşveeeeer. hem 22 yaşındaki çocuktan hayır gelmez. çocuk o daha. erkekler çok geç olgunlaşır

yazı uzun olduğu icin kasılarak yazmak istemedim rhat yoldan klavye alışkanlığı işte :D yorumlara teşekkür ederim. Allah qönlünüzce versin arkadaslar :) iyi geceleer mutlu günler dilerim. =)

bende 18 de evlendim vee şimdi 22 yaşındayım kızım var herşey iyi hoş ama şuan kendimi çok eksik hissediyorum keşke erken yaşta ev hanımı olacağıma daha fazla birşeyler başarsaymışım her yaşta evlenilir ama bazı şeyler her yaşta olmuyor lütfen acele etme keşkelerin çok olmasın sonra iyi düşün

Bu ne acele anlamadım gitti. Daha 17 yaşındaymışsınız sizin şu anda bir an önce liseyi bitirip iyi bir üniversite ve bölüm peşinde koşmanız gerekir evlenip ev hanımı olup çocuk büyütme değil. Ben bile 22 yaşıma girdim sevgilim de 25 yaşında 2 yıldır da güzel giden bir beraberliğimiz var ve üniversite son sınıftayız ikimiz de önce okullarımızın bitmesini sonra, askerlik ve ikimizin de işe girmesini bekliyoruz en az 3-4 sene sonra böyle evlilik gibi ciddi bir şeye adım atmayı planlıyoruz kendimizi hazırlayarak ve biz de rahat rahat görüşemiyoruz öyle akşam olunca ikimiz de evlerimize dağılıyoruz daha evde başbaşa oturup şöyle film bile izleyemedik rahat rahat ama sırf bunun için de evlenelim demedik yani.:uhm:

Baya küçükmüşsün canım benim ya.. Bundan 5 yıl sonra da hala o insanı sevebileceğini düşünüyorsan sorun yok ama ya hata yaptığını düşünürsen...? İşte o zaman çok zor olur.. İnşaallah her zaman mutlu olursunuz ne diyeyim.. Birde bu evlilik işleri tamamen nasip kısmen bence.. Evet evlilik için küçük bir yaştasın hatta bence sevdiğin insanda küçük.. Ama bu illaki mutsuz olacağınız anlamına gelmez elbet de.. Allah sizin için hayırlısını versin..

canim öncelikle seni hic sinir etmek üzmekde istemem... tabiki bana kizabilirsin sanane diyebilirsin ama yazdiklarimi lütfen dinle.. benim yasim 17 ayni yasitiz.. bende sevgilimden 400 km uzakta oturuyorum hep görüsemiyoruz görüstümüzde hep agliyoruz ayrilirken cok zor geliyor..., bende istiyorumki hemen evleneyim , etrafimda orda burda hep görüyorum okadar heves ediyorumki kendi evim olsun.. kocama bakiyim hep onunla oliyim zaman geciriyim ama canim inan bana kina dügün telasi balayi falan bitince tamam yine güzeldir bir arada olmak ama insan normal hayatina devam ediyor is güc.. aksam eve gel yemek falan.. yani bukadarmi diyor insan bunu cogu arkadaslarim diyor , birde su var yani daha yasimiz cok genc canim ama inan seni cok iyi anliyabiliyorum cünkü zaman zaman icimden birtek evlenmek geliyor , aileler tanisiyor istemeye gelecekler haber vermelerini bekliyoruz canim.., söz yapariz diyor annemler , yaza insallah nisan, sonra 2012-2013 e kadar nisanli kalirsiniz daha sonrasinda nikah dügün diyorlar.. yani yasimda ozaman 20 21 oluyor , biz daha cok genciz , suan tam gezme tozma viz gelir kafana tokmadan baska bisi takma zamani bizim icin aslinda.. bence sizde söz nisan yapin canim biraz öyle takilin cünkü birde 7 ayliksiniz.. yani cogu erkek degisiyor bu nisanlilik döneminde.. biz 3 seneligiz tabiki bendede korku var ja söle olursa ja böyle degisirse diye.. acele etmeyin bence canim.. acele ise seytan karisirmis :) .. herseyi zamanla güzelce yavas yaparsaniz o yuvan okadar güzel olurki.. cok mutlu olursunuz.. :) bana kizarsanda gercekten kusura bakma.. nasiyat degilde.. bir arkadas gibi paylastim seninle :) öpüyorum canim opuyorumnanaktan

evlenmek için neden bu kadar heveslisin anlayamadım.ben 23 yaşındayım 2 hafta sonra evleniyorum ama hala o kadar sorumluluğu nasıl üstleneceğime akıl erdiremiyorum. cesaretinden dolayı kutluyorum seni umarım pişman olmaz ve çok mutlu olursun diyecek başka söz yok

canım çok küçüksünya ben ble 25 olmama rağmen evlilikten tırsıyorum bence gez toz ama evlenip kendini bağlama derim daha çok erken hayatın tadını çıkar

hayat senin hayatın inşallah pişman olmazsın. senin için hayırlsı olsun. yinede çok iyi düşün. evlilik başka bi sorumluluk.
benim senin yaşında kızkardeşim var. böyle bişey duysam herhalde falakaya yatırırdım onu:D

AH AH ben de aynı senin gibiydim hep onun yanında kalmak iisterdim zaman geçmesin derdim17 yaşında tanıştım 6yıl evlenmek için çaba harcadık okul bile bitmeden evlendik çocuğumuz oldu ama flört dönemindeki adam değil bu bizim evdeki :) inşallah sende hayal kırıklığına uğramazsın geçim başladımı aşk romantizm falan pek dayanmıyor erkekleri değiştiriyo kadınlarda pek fark olmuyo bunlar genel tabi kısmet annenle konuş babana bildirir uygunca sonra arkadaşın gelir bi tanışırlar gerisi zaten gelir ama inşallah olgun kişilikte ayakları yere tam baasan biridir

çok şükr geçim sıkıntımız olmucak. ben bebek yapıp evde oturmicam kii :S hicc öyle bi insan değilimm. cocuğu rahat 6 sene istemiyoruz :S biz hep qezicez . aramızda benim lise haric hic bi enqel yok . ve ben onun diğer erkeklerden çok çok farklı oldğnu düsünüorm. smdi diceksiniz aşıksında öyle düsünüosun diye. ama yok qerçekten cok farklı bambaska biri yani. o kdr şanslıyımki anlatamam :D

Back