hemde nasıl güzel bi duygu o minik ellerin yazdığı mektubu aldığımda ilk sizinle paylaşıcam olumunekankayizsmilekutlarım seni:hooray:çok güzel bi davranış,çok güzel bi duygu olmalıboshayallersmile
teşekkür ederim ablacım,kardeşime arkadaşlarına herkese yaptığımız bu güzel şeyi anlatıyorum.Seni tüm kalbimle kutluyorum canım.
Bir eğitimci olarak bu günün gençlerinden umutlu olmadığımı düşünüyordum; ama sen beni yanılttın. Bu benim hayatımda düştüğüm en güzel yanılgı.
Bu soylu ve duyarlı davranışının, büyük küçük herkese örnek olmasını diler, yanaklarından öperim.
çok hoş gerçekten ben de isterim ama ulaşamam
çok sevındım senın adına müge..
kardeşliğiniz daim olsun:)
Canim cok duygulandim,eminim cok seker bir abla olacaksin.. ben de seni cok kutluyorum.opuyorumnanaktan
Canım örnek bir davranış kutlarım tüm kalbimle. Kardeşin hayırlı olsun:)) Umarım bu güzel örneği senin gibi diğer kardeşlerimde görür ve uygular. Öpüyorum.
bu hayatta hala iyilervarmış miniğim sen mutlu ben mutlu aney mutlu herkesçikler mutlu hadi kardeşlerine sahip çık akıllım benim
of cok kötü oldum müge sen ne kadar iyi birisin sana yardım etmek isterim bu konuda hertürlü
işte k.k nın ve topiğimizin duyarlı kızları..
gurur duydum canım..
tebrik ederim.eğer kitap,kıyafet vb..şeyler gerekiyorsa oğlumun eşyaları emrine hazır canım..
teprikler canım benima.s.
benimde dıyarbakırlı var kız orta sonda çok güzel okuyor ama bu yılda sonrası okumayacakkkk:uhm::a015:
çok sevindm adına canım.ben bu projeyi biliyorum.kendim bir kardeş istiyorum.ama öss var busene,dersler falan cok yogunum.seneye inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?