Mutluyum mutlusun Mutlu! :)

ameliee

dileğini tuttu!:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
5.950
539
363
herkese merhabalar mutluluğumu paylaşmak istedim sizinle.. hihoyyyt
2010 bana harika bişey verdi.
Ordu'nun köyünden 5. sınıfa giden bir kardeş :kedi:
Kurstaki hocamla konuşurken bu projeden bahsetti bana bende katıldım ve kardeşim oldu.
Bana resimlerini gönderdi sinizle paylaşmak istedim. olumunekankayizsmile
Hiçbişey beklemeden yardım yapmak o kadar güzel bir duyguki.. kaydirigubbakcemile5

mutluyahyamuhammet.jpg

en soldaki kardeşim mutlu,yanındaki yahya ile de kardeşim mektuplaşacak :kedi:
alıntı yapmazsanız iyi olur canlarım resimi kaldırıcam çünkü

Seni tüm kalbimle kutluyorum canım.
Bir eğitimci olarak bu günün gençlerinden umutlu olmadığımı düşünüyordum; ama sen beni yanılttın. Bu benim hayatımda düştüğüm en güzel yanılgı.
Bu soylu ve duyarlı davranışının, büyük küçük herkese örnek olmasını diler, yanaklarından öperim.

Son düzenleme:
kutlarım seni:hooray:çok güzel bi davranış,çok güzel bi duygu olmalıboshayallersmile

kutlarım seni:hooray:çok güzel bi davranış,çok güzel bi duygu olmalıboshayallersmile
hemde nasıl güzel bi duygu o minik ellerin yazdığı mektubu aldığımda ilk sizinle paylaşıcam olumunekankayizsmile

Seni tüm kalbimle kutluyorum canım.
Bir eğitimci olarak bu günün gençlerinden umutlu olmadığımı düşünüyordum; ama sen beni yanılttın. Bu benim hayatımda düştüğüm en güzel yanılgı.
Bu soylu ve duyarlı davranışının, büyük küçük herkese örnek olmasını diler, yanaklarından öperim.
teşekkür ederim ablacım,kardeşime arkadaşlarına herkese yaptığımız bu güzel şeyi anlatıyorum.
umutsuz olmamak lazım beklediğimizdende güzel tepkiler aldık şükürler olsun kaydirigubbakcemile4

çok hoş gerçekten ben de isterim ama ulaşamam

bende aynı senin gibi düşünüyodum canım ulaşamam deme karşına çıkar belki.
şu resimdeki gülen gözlere baktıkça ben umutlanıyorum.
tek ihtiyaçları mektuplaşacak abi ve ablalar,mektubun yanında gönderilecek bi çorap bir kitap.. kaydirigubbakcemile5

Canim cok duygulandim,eminim cok seker bir abla olacaksin.. ben de seni cok kutluyorum.opuyorumnanaktan

bu hayatta hala iyilervarmış miniğim sen mutlu ben mutlu aney mutlu herkesçikler mutlu hadi kardeşlerine sahip çık akıllım benim

Canim cok duygulandim,eminim cok seker bir abla olacaksin.. ben de seni cok kutluyorum.opuyorumnanaktan

Canım örnek bir davranış kutlarım tüm kalbimle. Kardeşin hayırlı olsun:)) Umarım bu güzel örneği senin gibi diğer kardeşlerimde görür ve uygular. Öpüyorum.

hepinize çok teşekkür ederim canlarım sağolun kaydirigubbakcemile5

bu hayatta hala iyilervarmış miniğim sen mutlu ben mutlu aney mutlu herkesçikler mutlu hadi kardeşlerine sahip çık akıllım benim

kusura bakmayın akıllım benim derken anlayamadım ne anlamda söylediğinizi :sm_confused:

tebrik ederim seni mügeciim alkisalkisalkis
kardeşliğiniz uzun ömürlü olur inşallah...
örnek bir davranış gerçekten de.
çok şirin çocuklar yaa,
çocukların kaygısız mutlu gülüşlerine bayılıyorum.

of cok kötü oldum müge sen ne kadar iyi birisin sana yardım etmek isterim bu konuda hertürlü

teprikler canım benima.s.
benimde dıyarbakırlı var kız orta sonda çok güzel okuyor ama bu yılda sonrası okumayacakkkk:uhm::a015:

of cok kötü oldum müge sen ne kadar iyi birisin sana yardım etmek isterim bu konuda hertürlü

işte k.k nın ve topiğimizin duyarlı kızları..:nazar:
gurur duydum canım..
tebrik ederim.eğer kitap,kıyafet vb..şeyler gerekiyorsa oğlumun eşyaları emrine hazır canım..

bizim kardeşlerimiz 3. ve 5. sınıfa gidiyolar canım öğretmenleriyle konuşunca durumlarını öğrenip dönerim sizlere
şimdiden çok sağolun söylemeniz bile yeter
kitap,defter giysi kullanmadığınız varsa hep beraber yollayabiliriz kaydirigubbakcemile5

teprikler canım benima.s.
benimde dıyarbakırlı var kız orta sonda çok güzel okuyor ama bu yılda sonrası okumayacakkkk:uhm::a015:

ah ablacım keşke okuyabilse :gitme:

bu arada yöneticilerimiz konuyu yardım meleklerine taşıyabilirler isterlerse :kedi:

çok sevindm adına canım.ben bu projeyi biliyorum.kendim bir kardeş istiyorum.ama öss var busene,dersler falan cok yogunum.seneye inşallah...

çok sevindm adına canım.ben bu projeyi biliyorum.kendim bir kardeş istiyorum.ama öss var busene,dersler falan cok yogunum.seneye inşallah...

inşallah olur canım gerçekten güzel duygular bunlar boshayallersmile

Çok güzel bir davranış kutlarım seni Müge Harika bir abla olcağına eminim :1hug:

Back