Mutluluk Recetem'in Mutlulugu

canım su perisi gibi olmuşsun maşallah Rabbim nazarlardan korusun seni
evliliğinde bir ömür boyu mutluluk içinde geçsin inşallahh
herşey süpper olmuş

Mutlulukreçetemide evlendirdik bekar kız kalmayacak yakında sitedekaydirigubbakcemile3

Çok güzel olmuşsun canım. Fotoğraflarınızda çok güzel. Çok yakışmışsınız.
Mutluluğunuz daim olsun.

Darısı tüm bekarların başınaopuyorumnanaktan

Ama köyde olan düğününde fotoğraflarını görmek isterim...

canım bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

cok tsk ederim canim benim opuyorumnanaktan

Sagol vazgecilmezim opuyorumnanaktan sadece bir kac resim var elimde, digerlerini aldigimda eklerim buraya.. Gelinligim cok sade bir model.. yandan yani belimde uzun bir bros var ki ne yazikki görünmüyor. Belimden asagiya kadar ise kocaman bir fiyonk, gögüsümün alti da tasli bir kemerle islenmis. Duvagimda etegimden 10-15 santim daha uzun.. Cok sade bir gelinlik ama ayrintilari var iste :kedi:

Burcum benimŞeniz canim arkadasim, ne cabuk gecti zaman dimi.. ben hala inanamiyorum rüya gibi.. günleri sayiyordum gecmez diyordum bir baktim evliyim
sana da bir ömür boyu mutluluklar dilerim canimin cani, her sey gönlünce olsun seni cok seviyorum Şeniz

çok yakışmışınız ya rabbim mutluluğunuzu daim etsin...

Amin canim cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan

ne güzel bir genc kız daha gelın oldu bu kadınlar kulubunde mutulugunuz daım olsun....

Amin cok tesekkür ederim a.s.
Canım ben GAF nikimi değiştirdim.. Çok güzel bir gelin olmuşsun maşallah
Muradına erdin sonunda Allah bir ömür o güzel gözlerini güldürsün inşallah darısı başımıza kaydirigubbakcemile3

GAF nerelerdesin kiz sen lmaz: Sagol birtanem, darisi senin ve tüm isteyenlerin basina

tsk ederim a.s.
bir ömür boyu mutluluklar dilerim

tskler a.s.

hayırlı olsunn cok guzel olmussunuz. alah bı yastıkda kocatsınn

a.s.Amin canim cok tsk ederim

mutluluklarrr:)))

tskler canim a.s.

mutluluklar dilerim..

Tsk ederim opuyorumnanaktan

Ankarada Atakulede cekilen resimler ulasti elime birazdan onlari da ekleyecegim.. Köydeki dügün'ün resimlerini de en kisa zamanda ekleyecegim, cok tesekkür ederim güzel dileklerin icin canim benim Şeniz

tesekkürler canim zemuszemus

canım su perisi gibi olmuşsun maşallah Rabbim nazarlardan korusun seni
evliliğinde bir ömür boyu mutluluk içinde geçsin inşallahh
herşey süpper olmuş

Amin bitanem, cok ama cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan
cok hoşsunuz :)

mutluluklar :)

bu heycanın omur boyu sursün ıns

Amin canim cok sagol a.s.

Oy senin kirpiklerini seveyim ben..
Rabbim cc şuanki duygularınızı daim kılsın;her gün katlansın sevdanız muhabbetiniz ve birbirinize olan saygınız..
Mini mini patilerle şenlensin yuvanız inşaAllah..
İki cihanda sonsuz saadet dilerim..

Mutluluk ve tebessümünüz hiç eksilmesin;sonsuza dek taze kalsın;yenilensin..

Aman Aman evlenip de geldin demikaydirigubbakcemile3 Allah mesut etsin pisman ettirmesin canim, gulen yuzunuz hic solmaz insallah, Mutlu olun hep ilk gunku gibi guzel olsun Aminnnnnnnnn, darisi bekarlarin basina delikafadulden.

Ablammm, melek ablam benim opuyorumnanaktan Güzel dileklerin icin cok tesekkür ederim ablacim, cok seviyorum seniopuyorumnanaktan

Amin :Saruboceq: O güzel dileklerin icin ne kadar tesekkür etsem azdir ablacim.
Belki sabahtan beri herkese tesekkür ediyorum, ama yemin ederim size bunu tüm kalbimle ediyorum.
Sizlerin o güzel dilekleriniz ve dualariniz olmasaydi ben su an evli olmazdim belkide.
o yüzden ne kadar tesekkür etsem sizlere azdir.
Her sey gönlünce olsun Libyana ablam a.s.a.s.

<b>
Aman Aman evlenip de geldin demikaydirigubbakcemile3 Allah mesut etsin pisman ettirmesin canim, gulen yuzunuz hic solmaz insallah, Mutlu olun hep ilk gunku gibi guzel olsun Aminnnnnnnnn, darisi bekarlarin basina delikafadulden.
</b>

Vissss hemsommm giz corumlum opuyorumnanaktan cok tesekkür ederim canim, amin :Saruboceq:

GAF nerelerdesin kiz sen lmaz: Sagol birtanem, darisi senin ve tüm isteyenlerin basina

2010 YAZI EVLENECEKLER topiğine terfi oldum kuzum nisan ayını bekliyorum bende mafoldumben

2010 YAZI EVLENECEKLER topiğine terfi oldum kuzum nisan ayını bekliyorum bende mafoldumben

Az kalmis canim benim hic üzülme zaman cok cabuk geciyor ben bunu anladim.

Bu heycani bir daha böyle yasamayacaksin, o yüzden tadini cikar. zemuszemus

allah ayırmasın

Amin canim benim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…