bu yıl her ne kadar itiraf edemesem de artık ciddi bir ilişki, evlilik istemiştim. uzun süre de yalnızdım. bu adamla birkaç gün geçirene kadar. sonra yine yalnızlık. öncesinde bunu çözmem gerekiyor.
1-okuduğum esmalar var. onun yanı sıra artık geçmişi bağışlayıp, mutluluğu, gerçek aşkı hayatıma çekiyorum.
2-açıkçası şu adamın da dönmesini isterim, kendimi anlatma fırsatım olsun istiyorum ama çekim yasasına göre sanırım bunu çok da istememek lazım. geride bırakıp, affedip, yola devam etmeli. yine de kendimi onun benden af dilediği anlarda hayal ediyorum.
3-bu yıl kilo vermek için çok çabaladım. 65.8 gördüm en fazla.
sonra omad diyetiyle 60-61 oldum. üzüntü falan da derken 59.5 civarı dolaşıyorum.
yakın zamanda 57 kilo olarak hayal ediyorum kendimi, sağlıkla kilo veriyorum.
4-özgüvenim yerine gelmiş, huzurluyum, kendimi yeniden sevmeye başlamışım ve hayatı. buna da niyetleniyorum.
umarım yeni başlangıcım güzel olur.
ben mutluluğu ve büyük bir aşkı hak ediyorum ve başımı döndürecek bu hisleri hayatıma çekiyorum.
soru sorarak da olumlama yapalım biraz,
-acaba bu adam beni arasa ne hissederdim, bana güzel şeyler söylese ne olurdu?
-hayatın bana nasıl güzel sürprizleri var acaba? benim mutluluktan başımı döndürecek o sürprizler karşısında tavrım nasıl olacak?
ara ara yazacağım yine. kötü hissedersem de yazarım ama artık iyi hissetmeyi hayatıma çekiyorum.