mutluluk günlüğüm

lightblue87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
761
715
kötü şeyler yaşadım, son dönem kendime döndüğüm zamanlar haricinde hep mutsuzluk hakimdi.
son hata, aynı zamanda arkadaşım olan adamın sırlara karışması... bir hafta boyunca baygın gibi yaşamam.
insan biriktiriyormuş galiba. benim patlama noktam da o gidince başladı. uzun bir ilişki de değildi, iki günlük der geçersin. ama arkadaşımın benden o denli kaçması... ben bir insanı üzdüğümü fark edince yanında olurdum, o kaçmayı tercih etti. kendimi gerçekten kötü, sapık gibi hissettim. sanki başına bela olacakmışım gibi.

biraz yalnız hissettim.
ama yeniden başlayacak gücüm de var, bir şekilde hep hallederim.

"Bütün söylenecekler söylendi, bütün susulacaklar susuldu. Bütün bunlardan geriye bir şeyin külü kaldı ama neyin külü derseniz Allah belamı versin ki bilmiyorum. Ben iyi bir başlangıçtım sadece. Bazı insanlar sadece iyi bir başlangıç yapmasını bilirler"

bu da benim yeni başlangıcım için günlüğüm olsun. mutluluğu kabul etme günlüğüm... geçmişi bağışlama, yola bakma günlüğüm...

bu yıl her ne kadar itiraf edemesem de artık ciddi bir ilişki, evlilik istemiştim. uzun süre de yalnızdım. bu adamla birkaç gün geçirene kadar. sonra yine yalnızlık. öncesinde bunu çözmem gerekiyor.
1-okuduğum esmalar var. onun yanı sıra artık geçmişi bağışlayıp, mutluluğu, gerçek aşkı hayatıma çekiyorum.
2-açıkçası şu adamın da dönmesini isterim, kendimi anlatma fırsatım olsun istiyorum ama çekim yasasına göre sanırım bunu çok da istememek lazım. geride bırakıp, affedip, yola devam etmeli. yine de kendimi onun benden af dilediği anlarda hayal ediyorum.
3-bu yıl kilo vermek için çok çabaladım. 65.8 gördüm en fazla.
sonra omad diyetiyle 60-61 oldum. üzüntü falan da derken 59.5 civarı dolaşıyorum.
yakın zamanda 57 kilo olarak hayal ediyorum kendimi, sağlıkla kilo veriyorum.
4-özgüvenim yerine gelmiş, huzurluyum, kendimi yeniden sevmeye başlamışım ve hayatı. buna da niyetleniyorum.
umarım yeni başlangıcım güzel olur.
ben mutluluğu ve büyük bir aşkı hak ediyorum ve başımı döndürecek bu hisleri hayatıma çekiyorum.

soru sorarak da olumlama yapalım biraz,
-acaba bu adam beni arasa ne hissederdim, bana güzel şeyler söylese ne olurdu?
-hayatın bana nasıl güzel sürprizleri var acaba? benim mutluluktan başımı döndürecek o sürprizler karşısında tavrım nasıl olacak?

ara ara yazacağım yine. kötü hissedersem de yazarım ama artık iyi hissetmeyi hayatıma çekiyorum.

günlüğe kötü giriş yapmak istemezdim ama bugün biraz devrilmeye meyilli duruyorum. neden beni bu kadar üzdü çözemiyorum. çözmemek gerek biliyorum. daha iki hafta önce aklımda bile olmayan biriydi bunu da biliyorum. ama neden kaçar gibi gitti diyorum, ben ona hiç kötülük yapmamıştım.

Akşam biraz uyuyabildim nihayet. Fakat göğsüme bir şey oturmuş gibi uyandım, göğsümün arası sismis sanki içten de nefes alamiyormusum gibi. Ama su an daha iyiyim.
enerjimi geri kazanmaya başlıyorum insallah. Şimdi biraz çalışıp evi süpüreceğim

dün dualarım vs her şey tamam.
az yedim baya yine omad devam ettim. kilom yıllar sonra çok uzun yıllar sonra ilk kez 58.6'ya düştü.
moralim de nispeten iyi uyandım.
O'nun bir arkadaşı bana yazmış işle ilgili ama görüşsek falan demiş. toplu bir organizasyon gibi. 'bakarız' dedim mecbur.
ama O'nunla bir alakası yok bu buluşma teklifinin. yani O da katılır muhtemelen ama hep böyle gelişirdi zaten. öyle evimde kedi gibi oturuyorum.

dualara devam ettim. 3. günü de tamamladım sanırım. bugün 4. gün.
zayıflamaya devam 58.5.
dün bağ kesme meditasyonu yaptım iyi geldi. ama bunu tekrarlasam mı bıraksam mı karar veremiyorum. yani iyileşiyorum ama onunla devam etmeyi de istiyor içimin bir yanı.
henüz gelmedi ama. kırgınlığım çok büyük. kilomun 4'ü kan, 2'si kırgınlık şu an.

gene bana geldiler. kaç saattir çalışıyorum aslında kafam da yoğun ama neden aramıyor diye kudurdum gene bir.
ya geçsin istiyorum ama onu da istiyorum. nasıl bana böyle bir saygısızlık yaptı anlamıyorum. bir kere aramadı henüz ya

dün dualar yine tamam. meditasyon yapmadım. bugün dualarımı erken edeceğim.
çok daha iyi uyandım bugün. inşallah gün içinde devrilmem yine.
kilomda düşüş var. 58.2
kas da kaybetmişim. onu halletmek lazım. az spor yapmalı.
allahım bidaha kötü hissetmeyeyim lütfen

Dun duAlar yine tMam. EsmAlar icin bugun son gun. Dilek duası içinse 2 gun kaldi.
Esmalara farklı sekilde rutin devam etmeyi planlıyorum.
Kilomda ufak artış var, regl dönemime giriyoruz o yuzden sanirim. 30 gram artmış 58.5

X