• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutluluk bana harammı?

denizkizi_ml

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
89
0
36
Tekirdağ
Şu hayatın benimle ne zoru var bilmiyorum
Tam güneşi görüyorum ardından her yer kapkaranlık,
Bebğimi kaybettim öyle mutsuzumki, hemde 2. kaybım
İlki dış gebelikti, 1yıl sonra 2. hamile olduğumu öğrendim öyleki dünyalar benim oldu
Bahar geldi kalbime renk renk çiçekler açtım, keseyi görecekmiyim diye korkarken miniğimin kesesini gördüm, öyleki hep pozitif, hep güzel şeyler düşündüm, ilkinde çok karamsardım yani hep korkuyodum bişey oluca diye, bunda çok rahattım pozitif şeyler düşününce pozitif olurmuş ya isyan etmek istemiyorum ama bazen elimde olmuyo, her zaman dua ettim Allahma bebeğimi korusun ona bişey olmasın sağlıkla kucağıma alayım diye, öyle özenirdimki hamile arkadaşlarıma bende görebilecekmiyim bebeğimin büyüdüğünü diye hayaller kurardım
herşey çok güzel gidiyodu hatta miniğimin kalp atışlarını bile duydum dünyalar benim oldu o ses duyduğum en güzel melodi gibiydi, sonra kontrole gittim, bebeğimin kalbini sesini duyamadık, inanamadım bütün dünya başıma yıkıldı o an düşündüğüm tek şey onunla birlikte ölmekti dua ettim benide yanına alsın diye ama olmadı
ertesi gün bebeğimi benden aldılar koparttılar benden
acaba ne günah işledimde Rabbim bu acıları veriyo bana, bende güeşi görmek istiyorum bende bebeğimi kucağıma almak istiyorum çok şeymi istiyorum Allahım duy sesimi!!!

ah ah ah canım çok geçmiş olsun Allah sizin ve eşinizin canını sağ etsin yine olur bende bebek istiyorum bende bebek aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama malesef olmuyor sizin yine şansınız var üzülmeyin eşim azosperm bebek sahibi olmanız zor dediler eşime dünya başımıza yıkıldı şimdi ankaraya falan gidip deniycez şansımızı ben bu halde bile Rabbimden ümit kesmiyorum Allah ol dediği zaman herşey olur yeterki o istesin inşallah bir gün bizede verir bir hadisi şerfite diyor ki : kiminize erkek çocuk veririm , kiminize kız çocuk veririm , kiminizede erkekli kızlı veririm kiminize de hiç evlat vermem diyor bunu okuduktan sonra bir daha isyan bayraklarını çekmedim.Sende üzülme lütfen Allah gönlündekini versin

ah ah ah canım çok geçmiş olsun Allah sizin ve eşinizin canını sağ etsin yine olur bende bebek istiyorum bende bebek aşkıyla yanıp tutuşuyorum ama malesef olmuyor sizin yine şansınız var üzülmeyin eşim azosperm bebek sahibi olmanız zor dediler eşime dünya başımıza yıkıldı şimdi ankaraya falan gidip deniycez şansımızı ben bu halde bile Rabbimden ümit kesmiyorum Allah ol dediği zaman herşey olur yeterki o istesin inşallah bir gün bizede verir bir hadisi şerfite diyor ki : kiminize erkek çocuk veririm , kiminize kız çocuk veririm , kiminizede erkekli kızlı veririm kiminize de hiç evlat vermem diyor bunu okuduktan sonra bir daha isyan bayraklarını çekmedim.Sende üzülme lütfen Allah gönlündekini versin

teşekkür ederim Allahım inşallah sizede bir azn önce verir ya çevremde arkadaşlar bir hamile kalıyolr bide doğuruyolar sorunsuz bir şekilde insan ister istemez üzülüyo

Back