- 24 Mart 2008
- 1.483
- 2.065
-
- Konu Sahibi Quennhazel
Suan ki erkek arkadasima haksizlik yapiyomus gibi hissediyorum ama elimde degil ruya buBilinc altinin etkisi bence. Icten ice barismak istiyorsun o yuzden goruyorsun.
Uzman değilim ama çoğu zaman rüyalar doğrudan mesaj vermez. Eski sevgilinizle mutlu olduğunuzu görmeniz belki şu anki ilişkinizdeki mutluluğa işarettir. Rüya ile aldatmış sayılmazsınız merak etmeyin. Rüyanıza bu kadar anlam yüklemezseniz belki artık görmezsiniz. Ben olsam bu rüyadan çok gerçek hayatta eski sevgilinizi hala hayatınızın aşkı olarak görmenize takılırım.Kizlar eski sevgilimle 3 yil once ayrildik.Asiktim zorlu bi unutma sureci gecirdim.Hayatimin aski oydu sanirim.Dusunun ki mutlu bi iliskim olmasina ragmen ayriligimizdan 3 yil gecmesine ragmen ruyalarimda goruyorum surekli.Ruyamda onunla mutlu oluyoruz uyaniyorum etkisinde kaliyorum.Artik hala seviyo muyum yoksa diye kendimden suphelenmeye basladim.Niye surekli ruyama giriyor?? Anlamiyorum
Kotu bi sekilde ayrilmadik.ona karsi nefret yok icimde bari nefret etseydim daha kolay olurdu..Belkide fazla anlam yuklememek gerekir. Mesela bende bazen eski erkek arkadasimi ruyamda goruyorum suana kadar 2 defa falan gormusumdur. Kendi kendime laf ediyorum ruyada bile ne buldun bunda diye
Sevmiyorsan bitirdiysen takilmana gerek yok ruya sonucta. Gidip erkek arkadasini aldatmiyorsun ya
Gecistiriyorum ama daha sonra tekrar goruyorum 3 yil gecmis zaten.Acaba unutamadim da icimde mi bastirdim diyorum artikUzman değilim ama çoğu zaman rüyalar doğrudan mesaj vermez. Eski sevgilinizle mutlu olduğunuzu görmeniz belki şu anki ilişkinizdeki mutluluğa işarettir. Rüya ile aldatmış sayılmazsınız merak etmeyin. Rüyanıza bu kadar anlam yüklemezseniz belki artık görmezsiniz. Ben olsam bu rüyadan çok gerçek hayatta eski sevgilinizi hala hayatınızın aşkı olarak görmenize takılırım.
Olabilir icime su serptin yoksa kendimden suphelenecektim artik.Bazen onunla dinledgimiz sarkilari filan dinliyorum belki de ondandirBilinçaltı çok minik mesajlarla bile tetiklenebilir. Örneğin bir mağazanın önünden geçerken eski sevgilinin en sevdiği montuna benzer bir mont görürsün. O an aklına gelmez bile ancak beynin bunu kaydeder, çünkü beyin bilgiyi bu şekilde depolar.
Buradan yola çıkarak gün içerisinde sana onu hatırlatacak bir şarkı, bir söz, bir ortak arkadaş, bir mekan vs... Rüyalarının sebebi bunlar olabilir. Bilinç buzdağı ise bilinçaltı onun görünmeyen yüzüdür. Bu nedenle çok fazla kafana takma. Sevgilini aldatmış olmuyorsun. Eski sevgilini hala seviyor veya barışmak istiyor da değilsin.
İnsan beyni uçsuz bucaksız engin bir okyanus bunca yıllık hayatının her anını kaydetmiş muhteşem bir makine. Arada böyle su kaçırır canını sıkma:)
Bence bu yüzden. Hepimizin başına gelen şeyler, özel bir anlam yüklemeye çalışıp kendimizden şüphe duymaya gerek yok hiç. İçin rahat olsunOlabilir icime su serptin yoksa kendimden suphelenecektim artik.Bazen onunla dinledgimiz sarkilari filan dinliyorum belki de ondandir