hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına
elbise bence çok hoş küpeyi de beğendim ama sanki boyun ve koldaki takı çok mu biraz bilemedim..
tesekkür ederim kuzum aynı fikirdeyim koldakiler olmucak bana abartı geldi:18:kollardakiler hariç omuzdaki takıyı ve küpeleri beğendim:)hayırlı olsuun:)
orda bende olucam saçına makyajına beraber karar veririz ama benim tercihim bu elbiseye siyah göz makyı kırmızı ruj...ve sen kırmızıyı güzel taşıyorsun masa düzenine gelince senin tarzın biraz kraliyet gerçi nisanlında eski zamanda yasasak ingiliz prensi olucak cocuktaşamdanlık falan varmı evde yakalım istiyosan ama gündüz olacaksa normal ortaya güzel mevsim cicekleri güzel gider masa örtüsü tek bir renk tabiikide
o gün için biraz abartılı değilmi:18::18:
hayırlı olsun hakkınızda isem dbir gelin olarak o gün biraz daha sade olmanız gerekmez mi? gerçi sizin o taraflarda takı hep abartı tercih edilir ama bence o kadar çok takı takmasanız daha hoş olabilir.
nisanını salonda düğün gibi yapanlar daha abartılı bence birde abartılı kıyafet giyerlr ya onlardan güzel bence düsüncen
nişan sonuçta :) elbisem sade takılarla süslemek istiyorum dışarı fln çıkma planlarımız var :S
Mutluluklar dilerim ama sanırım takıları azaltırsan siyah elbisenle sade gözükürse ön planda senin güzelliğin olur. Tabi sizin zevkiniz ama umarım istediğiniz gibi süper geçer herşey
Allah tamamına erdirsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?