• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme mutluluguma bir ciddi bir adım <3

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Eklentiler

• $431770_209683869128354_759600868_n.jpg
    $431770_209683869128354_759600868_n.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına:16:
elbise bence çok hoş küpeyi de beğendim ama sanki boyun ve koldaki takı çok mu biraz bilemedim..

hayırlı olsun tatlım çok sevindim senin adına:16:
elbise bence çok hoş küpeyi de beğendim ama sanki boyun ve koldaki takı çok mu biraz bilemedim..

kuzum çook saol bende koldakını fazla buldum o olmıcak
kolyesini küçültcem bu kadar abartı olmucak inş <3

orda bende olucam saçına makyajına beraber karar veririz ama benim tercihim bu elbiseye siyah göz makyı kırmızı ruj...ve sen kırmızıyı güzel taşıyorsun masa düzenine gelince senin tarzın biraz kraliyet gerçi nisanlında eski zamanda yasasak ingiliz prensi olucak cocukta :D şamdanlık falan varmı evde :D:D yakalım istiyosan :P ama gündüz olacaksa normal ortaya güzel mevsim cicekleri güzel gider masa örtüsü tek bir renk tabiikide

orda bende olucam saçına makyajına beraber karar veririz ama benim tercihim bu elbiseye siyah göz makyı kırmızı ruj...ve sen kırmızıyı güzel taşıyorsun masa düzenine gelince senin tarzın biraz kraliyet gerçi nisanlında eski zamanda yasasak ingiliz prensi olucak cocukta :D şamdanlık falan varmı evde :D:D yakalım istiyosan :P ama gündüz olacaksa normal ortaya güzel mevsim cicekleri güzel gider masa örtüsü tek bir renk tabiikide

heheheh koptummmmm :D :D bencedeee duruma göreee yüzyılın sofrasını kurucazzz inş ele ele verip :D :D bencede kırmızı ve siyah makyaj bakalım nasıl olcak :D

tabiiside güzel olucak ben kendime zaten siyah yapcam o ayrı konu sacları masalı topuz yapmalıyız :D bol bol foto cekcem

hayırlı olsun hakkınızda ama bir gelin olarak o gün biraz daha sade olmanız gerekmez mi? gerçi sizin o taraflarda takı hep abartı tercih edilir ama bence o kadar çok takı takmasanız daha hoş olabilir.

hayırlı olsun hakkınızda isem dbir gelin olarak o gün biraz daha sade olmanız gerekmez mi? gerçi sizin o taraflarda takı hep abartı tercih edilir ama bence o kadar çok takı takmasanız daha hoş olabilir.

tesekkür ederim tatlım bende söle düşünüyorum günün starı benim hani farklı olmam gerek değilmi ? agırlıgımı farkılılığımıda bu yönden yöne tercih ettim hani zaten elbisem de sade :16::16:

nisanını salonda düğün gibi yapanlar daha abartılı bence birde abartılı kıyafet giyerlr ya onlardan güzel bence düsüncen :D

Mutluluklar dilerim ama sanırım takıları azaltırsan siyah elbisenle sade gözükürse ön planda senin güzelliğin olur. Tabi sizin zevkiniz ama umarım istediğiniz gibi süper geçer herşey:31:

Mutluluklar dilerim ama sanırım takıları azaltırsan siyah elbisenle sade gözükürse ön planda senin güzelliğin olur. Tabi sizin zevkiniz ama umarım istediğiniz gibi süper geçer herşey:31:

inş kuzummm :) çok saol güzel dileklerin için bakalım takılarımı hala yaptırcak özel tasarımcı bulamadım bakalım artık

Back