Nişan Mutluhatun nişan yolunda....

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
evetttt bohçanın ilk adımını atmış bulunuyorum:)
böylelikle gömlek kravat mendil kol düğmesi cüzdan kemer setini almış oldum :)

Canım parfüm, bakım ürünleri de konuyor diye biliyorum. Başka eksikte yok heralde ayrıca sandığının rengini çookk beğendim. Beyaza alıştık bu çok orjinal ve ağır durmuş =)

Canım parfüm, bakım ürünleri de konuyor diye biliyorum. Başka eksikte yok heralde ayrıca sandığının rengini çookk beğendim. Beyaza alıştık bu çok orjinal ve ağır durmuş =)
bakım seti özellikle aklımda canım yazmamış mıyım öyle çok şey var ki al all bitmiyor

bakım seti özellikle aklımda canım yazmamış mıyım öyle çok şey var ki al all bitmiyor

Canim hayirli olsunnn çeyiz bitti bohça 'ya mi daldin sennn ?
Cok güzel seyler almissin. Sadece birbirinize mi yapacaksiniz yoksa ailelerede mi ?
Erkek bakim setin içinde ne olacak bir de onu çok merak ediyorum ?

Canim hayirli olsunnn çeyiz bitti bohça 'ya mi daldin sennn ?
Cok güzel seyler almissin. Sadece birbirinize mi yapacaksiniz yoksa ailelerede mi ?
Erkek bakim setin içinde ne olacak bir de onu çok merak ediyorum ?
çeyiz çok az kaldı canım ama artık evde koyabileceğim bir yer yok bi günde hallederim çıksam :)
ailelere bohça yapılcak canım hatta karşı taraf için bohça çok çokkk önemli tam olarak 15 bohça hazırlanması lazım
bakım setinin içinde herşey oluyor canım
traş makinesi
traş kolonyası
parfüm
dedorant
roll-on
duş jeli
kulak temizleme pamugu
şampuan
sabun
tırnak makası
makas
şu an aklıma gelmeyen şeylerde var

nerden aldın peki sen
gömlek kol dügmesi cüzdan kemer setinini filan markha diye bi siteden aldım:)
bu pijama setinide toperler diye bi siteden aldım hatta emin olmadam aradım çok ilgilendiler adam oturduğum yere yakınmış isterseniz bizzat getiriyim dedi yoo kargoyla gelsin dedim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…