How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan Mutluhatun nişan yolunda....

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
pierre-cardin-kol-dugmesi-gomlek-hediye-set-600x900.jpg
1172092_0_b.jpg
evetttt bohçanın ilk adımını atmış bulunuyorum:)
böylelikle gömlek kravat mendil kol düğmesi cüzdan kemer setini almış oldum :)

Canım parfüm, bakım ürünleri de konuyor diye biliyorum. Başka eksikte yok heralde ayrıca sandığının rengini çookk beğendim. Beyaza alıştık bu çok orjinal ve ağır durmuş =)

Canım parfüm, bakım ürünleri de konuyor diye biliyorum. Başka eksikte yok heralde ayrıca sandığının rengini çookk beğendim. Beyaza alıştık bu çok orjinal ve ağır durmuş =)
bakım seti özellikle aklımda canım yazmamış mıyım öyle çok şey var ki al all bitmiyor:KK17:

bakım seti özellikle aklımda canım yazmamış mıyım öyle çok şey var ki al all bitmiyor:KK17:

Canim hayirli olsunnn çeyiz bitti bohça 'ya mi daldin sennn ? :KK76:
Cok güzel seyler almissin. Sadece birbirinize mi yapacaksiniz yoksa ailelerede mi ?
Erkek bakim setin içinde ne olacak bir de onu çok merak ediyorum ? :KK36:

Canim hayirli olsunnn çeyiz bitti bohça 'ya mi daldin sennn ? :KK76:
Cok güzel seyler almissin. Sadece birbirinize mi yapacaksiniz yoksa ailelerede mi ?
Erkek bakim setin içinde ne olacak bir de onu çok merak ediyorum ? :KK36:
çeyiz çok az kaldı canım ama artık evde koyabileceğim bir yer yok bi günde hallederim çıksam :)
ailelere bohça yapılcak canım hatta karşı taraf için bohça çok çokkk önemli tam olarak 15 bohça hazırlanması lazım :KK53:
bakım setinin içinde herşey oluyor canım
traş makinesi
traş kolonyası
parfüm
dedorant
roll-on
duş jeli
kulak temizleme pamugu
şampuan
sabun
tırnak makası
makas
şu an aklıma gelmeyen şeylerde var:KK17:

nerden aldın peki sen :KK51:
gömlek kol dügmesi cüzdan kemer setinini filan markha diye bi siteden aldım:)
bu pijama setinide toperler diye bi siteden aldım hatta emin olmadam aradım çok ilgilendiler adam oturduğum yere yakınmış isterseniz bizzat getiriyim dedi yoo kargoyla gelsin dedim:)

Back