- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
çok teşekkür ederim canım :)Hepsi çok çok güzel canim hayirli olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim canım :)Hepsi çok çok güzel canim hayirli olsun
evet bendede sadece gömlek kol düğmesi görünüyorFotoğraflar görünmüyor canım çarpı var.
bakım seti özellikle aklımda canım yazmamış mıyım öyle çok şey var ki al all bitmiyorCanım parfüm, bakım ürünleri de konuyor diye biliyorum. Başka eksikte yok heralde ayrıca sandığının rengini çookk beğendim. Beyaza alıştık bu çok orjinal ve ağır durmuş =)
bakım seti özellikle aklımda canım yazmamış mıyım öyle çok şey var ki al all bitmiyor
çeyiz çok az kaldı canım ama artık evde koyabileceğim bir yer yok bi günde hallederim çıksam :)Canim hayirli olsunnn çeyiz bitti bohça 'ya mi daldin sennn ?
Cok güzel seyler almissin. Sadece birbirinize mi yapacaksiniz yoksa ailelerede mi ?
Erkek bakim setin içinde ne olacak bir de onu çok merak ediyorum ?
paylaştığım resimlerle aynı canım ama yinede içinide çekip paylaşırım :)İçlerini de görseydik ya..
Eki Görüntüle 1242165 vee bu setinde siparişini verdim :)
evet canım parça parça olmasından hoşlanmadığımdan tam set verdim siparişinigüzelmiş, kırmızı kırmızıı pijama takımı mı bu
evet canım parça parça olmasından hoşlanmadığımdan tam set verdim siparişini
kargosu kapıda ödemesi dahil 167 lira canım...ne kadar pekiii
kargosu kapıda ödemesi dahil 167 lira canım...
magzadan almak istesem daha pahalı tabi
gömlek kol dügmesi cüzdan kemer setinini filan markha diye bi siteden aldım:)nerden aldın peki sen