Nişan Mutluhatun nişan yolunda....

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

hayalseverrr

yeni mezun fizyoterapist :)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
8.612
2.463
178
Merhaba hatunlar
Aileler tanışıp kaynaştı...
Artık yavaş yavaş nişan serüvenime başlıyorum...
Planlırımı paylaşmak istedim eksik bişey varsa ögrenirim diye :)
bohça sunumum bu şekilde olcak o küçük kutuda bakım setleri olucak kılıfda günlük kıyafeti...
bunun yanına ayrıca bir bohça yaptırıyorum:)
ama önce bohçaya konulacak olanlar annemin el emegine sarılacak sonra diğeriyle toplanacak :)
Bohçada olacaklar
son aldığım bu takım bohçaya konulacak :)
bohça için aldıklarım :)

seccade takımıda hazır :)
söz mendillerim :)

Ve bohça giderken tatlıda götürülürmüş...onun içinde böyle bişey yaptırırıım diye düşündüm....

Evetttt unuttuğum bişey var mı hatunlar?
bohçada ayakkabı ve saat olur mu

Eklentiler

• 10516758_332443210257598_3392479530442086244_n.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 466
  • 125586608_tn70_0.jpg
    32,1 KB · Görüntüleme: 636
  • 112075603_tn70_0.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 489
  • polaris-kislik-ev-terligi-erkek-2012-2013 (2).jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 523
  • Valeron-Bornoz-Takımları-1.jpg
    116,9 KB · Görüntüleme: 525
Son düzenleme:
:) aa yeni aldığın nevresim takımını damat bohçasına mı koyacaksın çok iyi bi seçim bence.. Diğer bohçalardan çok daha farklı olacak anlaşılan :) bittiğindede görücez inşAllah

:) aa yeni aldığın nevresim takımını damat bohçasına mı koyacaksın çok iyi bi seçim bence.. Diğer bohçalardan çok daha farklı olacak anlaşılan :) bittiğindede görücez inşAllah
evet canım bunu damat bohçası için planlıyorum bizim adetlere göre bohçada nevresim yada pike olurmuş :)
yine detaylarda boguluyorum bakalım sonum nolcak

herşey tam gördüğüm kadarıyla bizde de aynı şeyler konuluyor aklıma gelirse eksik varsa yazarım canım :)

Bizde ne konuluyor ne konulmuyor hiç bilmiyorum canım.. Ablamın nişanında o kadar hazırlandı ama aklımdan çıkmış. Aileye falan da hazırlanmıştı bizde, abisine yengesine babaanneye falan.. Annem seninkinde bohça falan yapmam diyor. Ben de gereksiz buluyorum açıkçası.. Senin nişan ne zamandı?

şubat mart gibi düşünüyoruz canım düğünle arası çok uzun olmasın diye:)
bana kalsada yapmasak olurdu...
Ama anneler öyle değil biri ilk evladım ilk mürvetim biri son evladım son mürvedim diyolar:)
bizdede diğer aile fertlerine ayrı ayrı hazırlanıcak...
Ama bana bi masrafı olmayacak o bohçaların Annem ve Anneannem zaman içinde o bohçalar için gerekli stokları yapmışlar

Tam olarak ben de bilmiyorum içinde neler olur ama araştırırken traş makinesi gördüm, sanırım ben kendi hazırlayacağım bohçaya traş makinesi de koyacağım inşallah. Tebrik ederim seni de :)

Tam olarak ben de bilmiyorum içinde neler olur ama araştırırken traş makinesi gördüm, sanırım ben kendi hazırlayacağım bohçaya traş makinesi de koyacağım inşallah. Tebrik ederim seni de :)
çok teşekkür ederim:)
2 yıla yaklaştı ilşkimiz bir kere kendi traş olmadı hep berber hep berber

Hadi ya, belki alırsan bundan sonra kendi keser diyeceğim de yok hiç sanmıyorum, o bir alışkanlık bir kere :)

Benim okuduğumda öyleydi ama, kıza olan bohçada epilatör erkeğe olanda traş makinesi ama bu adet gelenek görenek işleri zaten kişiselleştirilebilince güzel :)

güle güle kullansın hatunherşey çok güzel.seccade ve tesbihde konulur bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…