- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
- Konu Sahibi hayalseverrr
-
evet canım bunu damat bohçası için planlıyorum bizim adetlere göre bohçada nevresim yada pike olurmuş :):) aa yeni aldığın nevresim takımını damat bohçasına mı koyacaksın çok iyi bi seçim bence.. Diğer bohçalardan çok daha farklı olacak anlaşılan :) bittiğindede görücez inşAllah
:) bence gayet hoş olucak bizdede öyle canım nevresim yada pike konurevet canım bunu damat bohçası için planlıyorum bizim adetlere göre bohçada nevresim yada pike olurmuş :)
yine detaylarda boguluyorum bakalım sonum nolcak
unuttuğum bişey var mıı peki:) bence gayet hoş olucak bizdede öyle canım nevresim yada pike konur
tamam canım anlaştıkherşey tam gördüğüm kadarıyla bizde de aynı şeyler konuluyor aklıma gelirse eksik varsa yazarım canım :)
şubat mart gibi düşünüyoruz canım düğünle arası çok uzun olmasın diye:)Bizde ne konuluyor ne konulmuyor hiç bilmiyorum canım.. Ablamın nişanında o kadar hazırlandı ama aklımdan çıkmış. Aileye falan da hazırlanmıştı bizde, abisine yengesine babaanneye falan.. Annem seninkinde bohça falan yapmam diyor. Ben de gereksiz buluyorum açıkçası.. Senin nişan ne zamandı?
çok teşekkür ederim:)Tam olarak ben de bilmiyorum içinde neler olur ama araştırırken traş makinesi gördüm, sanırım ben kendi hazırlayacağım bohçaya traş makinesi de koyacağım inşallah. Tebrik ederim seni de :)
onlar aklımda canım konunun en altınada yazmışımgüle güle kullansın hatunherşey çok güzel.seccade ve tesbihde konulur bizde
ay evet yazmışsın farketmemişim..onlar aklımda canım konunun en altınada yazmışım
başka bişey gerekir mi:)
kutu sanırım bu akşam elimde olucak:)
kılıfda çarşamba heralde
süslemeyide artık bohça giderken yaparım dedim bu aralar içerik kısmıyla ilgileniyorum :):) hayırlı olsun canım olmuş olmuş bi süslemesi kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?