- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Günaydın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapcan?Bi iki güne bi çılgınlık yapicam![]()
Söylesem muhtemelen kararımdan dönmemi istersin,maddiyatla ilgili ya az çok anlamışsındir.valla yapmak zorunda hissediyorum, şimdilik söylemiyimNe yapcan?![]()
İşi bırakma canımSöylesem muhtemelen kararımdan dönmemi istersin,maddiyatla ilgili ya az çok anlamışsındir.valla yapmak zorunda hissediyorum, şimdilik söylemiyim![]()
Tövbe tövbe yok, o diil ya, Allah çaresiz hissettirmesin, yazdım yazdım sildimİşi bırakma canım![]()
Özelden yaz merak ettimTövbe tövbe yok, o diil ya, Allah çaresiz hissettirmesin, yazdım yazdım sildim![]()
Tamam, sonra özelden yazınca arada kendimi tutamayip yazarsam, kafanı sisirirsem diye korkuyorum cidden ama şimdi yazayım , oglumu ayağından koyduk yatağına bakalım geri kalkmassa çay içicemnyoksa yazicamÖzelden yaz merak ettim![]()
Yaz yaz kafam şişmez benim, bi bakmışsın ben senin kafanı şişirmişimTamam, sonra özelden yazınca arada kendimi tutamayip yazarsam, kafanı sisirirsem diye korkuyorum cidden ama şimdi yazayım , oglumu ayağından koyduk yatağına bakalım geri kalkmassa çay içicemnyoksa yazicam
Haha sevindim bunaYaz yaz kafam şişmez benim, bi bakmışsın ben senin kafanı şişirmişim![]()
Sağol, arkadaşa yazdım, geldimBu son mesaji kendine mi yazdın anlamadım ama keşke gitmeseydin
Bu son mesaji kendine mi yazdın anlamadım ama keşke gitmeseydin