• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu, planlı,verimli yaşantım💪 başlık olmadı ya😃

Günaydın 💕💕

Söylesem muhtemelen kararımdan dönmemi istersin,maddiyatla ilgili ya az çok anlamışsındir.valla yapmak zorunda hissediyorum, şimdilik söylemiyim :sus::sus:
İşi bırakma canım🧐

Özelden yaz merak ettim🙈
Tamam, sonra özelden yazınca arada kendimi tutamayip yazarsam, kafanı sisirirsem diye korkuyorum cidden ama şimdi yazayım , oglumu ayağından koyduk yatağına bakalım geri kalkmassa çay içicemnyoksa yazicam

Tamam, sonra özelden yazınca arada kendimi tutamayip yazarsam, kafanı sisirirsem diye korkuyorum cidden ama şimdi yazayım , oglumu ayağından koyduk yatağına bakalım geri kalkmassa çay içicemnyoksa yazicam
Yaz yaz kafam şişmez benim, bi bakmışsın ben senin kafanı şişirmişim 😅

Yaz yaz kafam şişmez benim, bi bakmışsın ben senin kafanı şişirmişim 😅
Haha sevindim buna 🙂 keşke sen şişirsen🤣 şişirme yarışmasi başlasın :rolleyes::rolleyes::rolleyes: bu arada 40 dak uyudu 🤗 dur yazıyorum şimdi 🙂

Günaydın, bu konuyu bırakıyorum, başaramadım açıkçası 😬 sağlıcakla kalın 🙋🏽‍♀️

Dışarıdan illa okursun diye düşünüyorum arkadaşım, inşaallah bir derdin yoktur. Mesaj yazdım sana, üyelik iptali yapmışsın. Hakkında hayırlısı olsun kendine İyi bak😘

Olmadi yaa devam etsem mi

Başka konumda güzel güzel devam ediyorum 🤲💕😍

Back
X