Mutlu Olmanın Yolları - Reneta Sibel Yolak

mazaltov6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2006
6
0
"Mutluluğun keşfedilmemiş köşelerine sokulmak, el değmemiş kapılarını aralamak ister misiniz? Ve yaşamın hiçbir gözün görmediği renklerine dokunmak, derinlerden kaçıp gelen tatlı sesine kulak vermek… - Bu kitap bir mutluluk ansiklopedisi adeta. Ona dair yapılmış tüm tanımlar, kelimelerin biçare kaldığı anlarda mutluluğa işaret düşen hikayeler, ünlülerden sözler, gerçek hayattan sayfalara yansıyan mutluluk öyküleri, güzel bir hayata dair tavsiyeler, deneyimler ve mutluluğa ilişkin her şey elinizdeki bu kitapta sizleri bekliyor. - Mutluluk veren terapiler ve detaylı uygulama bilgilerini de bulacaksınız bu kitapta. Renklerle, bitkilerle ve kristallerle terapi, meditasyon ve reiki gibi teknikler mutluluğunuza bambaşka bir boyut katacak."
Bu Reneta Sibel Yolak'ın 10. baskısını yapan "MUTLU OLMANIN YOLLARI " adlı kitabından.Kişisel gelişim kitaplarına ilgi duyanlara duyurulur.Ayrıntılı bilgi için

tavsiye için teşekkürler bu aralar mutlu olmaya millet olarak gerçekten çok ihtiyacımız var

Canım kişisel gelişim kitapları favarümdür çok severek okurum.Bu kitabı da mutlaka almalıyım çok teşekkürler.

okuyum belki hayata farklı gözle bakmamı sağlar ama bu tür kitaplar bende kısa süreli etki yapıyor sonra yine gelsin depresyon offff.verdiğin linkte Türkçe değildi okuyamadım

Bende de öyle oluyor mesela en son ''ferrarisini satan bilge''yi okudum o an etkisinde kalıyorum ama daha sonra yine aynı bunalım yine karamsarlık yine kötü düşünceler endişeler...

bende bu ferrarisi ni satan bilgeyi okudum. bilge olabilsem ben nelere satacağım ama yok bi türlü olamıyorum

Bu konuyu kitap kurdu bölümüne açsaydın daha çok meraklısına ulaşabilirdin :yes:

mazaltov6..teşekür ederim senin tavsiyenle aldım çok güzel bir kitap...:yes:

en kısa zamanda almayı düşünüyorum bende Muhammet Bozdagın kitaplarını tavsiye ediyorum

hayata dair çok güzel bir kitap ama uygulamasını bilene şahsen ben okusamda yine bıldiğimi yapıyorum yanlış olduğunu bile bile..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…