• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu olduğum bir dostum olsa nolur sankii ?

24 yasındayım ve evliyim buda etkili olsa gerekk cok teşekkürr edrimm. sabredicemm

Evli olmak beraberinde ev işlerini getirdiği için ve eğer çalışmıyorsan sürekli evde olduğun için böyle hissetmen normal. Bir de bir yorumda denk geldim, eşin de pek destek değil bu konuda sanırım. Oturduğun yerdeki komşularınla yakınlık kurmak ya da bir kursa katılmak iyi gelecektir. Yakınlarda oturuyorsak kk olarak biz de buluşma düzenleyebiliriz. Üzme sen kendini.

arkadasım bırazda sen kendını dusun bosver mılletın sıkıntısında yanında olma o zaman sana ayıp ettıklerını anlıycakalrdır.anlamııyolarsada onlar bırak dostu arkaads bıle olamazlarr sana ..

Daha oenunde cokk zaman var kkım bılırkımlerle karşılasırsınn

işte bende öyle yapıyorum artık böyle elmi ayağımı çekince bi bakmılım ki kimse yok çevremde dmekki bütün bağları ben tutuyrmuşum ayakta ona yanıyorum :43:

Bir Pazar Gününüz Varsa Bence Eşinle Konuş..
Bir Hafta Arkadaşlarıyla Takılıyorsa Diğer Hafta Sizinle Olsun..

Hem Böyle Saçma Sapan Arkadaşların Yüzünden Niye Evliliğin Kötü Etkileniyormuş..:19:
Hiç Takma Bile.. Bak Biz Varız Burada..:38:

Hem Bir de Beni Düşün..:43:
Bugün İlk Evlilik Yıldönümümüz Ama Eşim Çalışıyor..:43:
Gece 02:00'de Falan Gelir..:43:
Sende Oyun Oyna Bilgisayarda..
Bir Arkadaşımız Kurs Falan Demiş, Çok İyi Fikir Baktığında..:34:

tşk.edrim yaa böyle şeyler duymak çok hoş:3: seninkide kötymüşş yaa anlarım halinden bizmide ilk evlilik yıldönümümüzde kaza geçirmiştikk kötü olmuştuu.. :25:

Benimde dostum yok.Ama günümüzde bi çıkarı olmadan kimse kimseye günahını bile vermiyor:50:...Seni çok iyi anlıyorum insan bazen çok bunalıyor bi yaşıtı olsun dertleşsin konuşsun istiyor ama inanki çok zor bu devirde:26:.24 yaşındayım demişsin.Ben 31 yaşındayım ve bende evliyim.Sana benden abla tavsiyesi insanın en iyi dostu arkadaşı sırdaşı sadece ve sadece annesidir:34:.NOT:Bunları sana tecrübeme dayanarak söylüyorum.15 senelik dostundan kazık yemiş biri olarak ta tabiki.:47:

evtt o konuda haklısınız bu devirde herkez böyle . anne konusu iyi fikir ama benim annemle o şekilde fazla bi dioloğum yok hatta hiç yok be yaşıma kadar pek o derece samimi olamadık o yüzden oda öyle kaldı yani.. insan 15 sebelik dostuna nasıl kazık atarr yaa

Evli olmak beraberinde ev işlerini getirdiği için ve eğer çalışmıyorsan sürekli evde olduğun için böyle hissetmen normal. Bir de bir yorumda denk geldim, eşin de pek destek değil bu konuda sanırım. Oturduğun yerdeki komşularınla yakınlık kurmak ya da bir kursa katılmak iyi gelecektir. Yakınlarda oturuyorsak kk olarak biz de buluşma düzenleyebiliriz. Üzme sen kendini.

evtt işte bulamadım buda benim canımı cok sıktı ilk defa bu kdar cok oturuyorum evde bu zamana kadar hep çalşırdım. buluşma iyi fikirr:))

evtt işte bulamadım buda benim canımı cok sıktı ilk defa bu kdar cok oturuyorum evde bu zamana kadar hep çalşırdım. buluşma iyi fikirr:))

Tekrar çalışmayı düşünmüyorsan bir kurs da iyi gelecektir. Hava buzluk derecesini düşürdüğünde düzenleyebiliriz, düşürecek gibi durmuyor ama :)

Tekrar çalışmayı düşünmüyorsan bir kurs da iyi gelecektir. Hava buzluk derecesini düşürdüğünde düzenleyebiliriz, düşürecek gibi durmuyor ama :)

düzenlensin ya ben de gelirim olmaz mı :) ben de istiyorum bir dost ama yok işte, arkadaşlarım var yakın olduğum ama işte.. beni de alın :)

gezip tozmak için birine ihtiyaç yok bence..yeri geldiği zaman insan,tek başına yemek yiyebilmeli,sinemya gidebilmeli,alış veriş yapabilmeli...dostluklar tavan arasındaki sandıklarda kaldı artık..sen nasılsan,karşındakide senin aynan oluveriyor..bir bir değer verdiğini herkes kaybediyorsun...değer verip kaybetmektense,üzülmektense,yalnız kalmak daha güzel....en azından canınızı yakan birileri olmuyor..

malesef benim dost bi tarafa bırakıyorum görüştüğüm arkadaşım bile yok.mardinde oturuyorum.burda kadın günlerinede gidemiyorsun millet arapça konuşuyor ben fransız kalıyorum sıkıntıdan patlıyorum.alış veriş merkezi falanda yok bi mağzaya girsen hemen buyrun efenedim sanki illa bişeyler almak zorundaymışız gibi gezemezmişiz gibi.ayrıca sinema yok..daha ne sayım ki bilemiyorum :((

bende bu zamanda gerçek dostlukların olduğunu düşünmüyorum varsada çok azdır.ilişkiler hep çıkar ilişkisine dönmüş.
gönül candan bir dost istiyor ama zor:31: ben 33 yaşındayım hala dostum diyebileceğim biri yok hayatımda fazla arkadaşımda yok girişken değilim seçiciyim derken kimseyle samimiyet kuramıyorum bazen belki de böylesi daha iyi diyorum en azından kimse canımı yakamıyor

bende bu zamanda gerçek dostlukların olduğunu düşünmüyorum varsada çok azdır.ilişkiler hep çıkar ilişkisine dönmüş.
gönül candan bir dost istiyor ama zor:31: ben 33 yaşındayım hala dostum diyebileceğim biri yok hayatımda fazla arkadaşımda yok girişken değilim seçiciyim derken kimseyle samimiyet kuramıyorum bazen belki de böylesi daha iyi diyorum en azından kimse canımı yakamıyor

evtt bende öyle yapıyorum zaten hep kendimim ama bazen işte insan ihtiyaç duyuyo

Back