• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlu olduğum bir dostum olsa nolur sankii ?

pnyze

Guru
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2011
342
6
318
İzmir
gezmek, eğlenmek heleki bi dostunla ne güzlde bişe olurrdu. keşke benimde benim gibi düşünen birileri olsa yanımda.. hadi bugün alışverişee desem oda hiç hyr demese, bu haftasonu deli gibi dağıtmaya ne dersin desemm asla karşı cıkmasa moralim bozuk dediğimdede herşeyi bir yana bırakıp benimle olsa bende onunnnlaa üfff çok zorr kendim gibi birini bulmam biliyorum ama belki biyerlerde vardır benim gibi düşünen birileri kim bilirr :(

Dert etme mutlaka öyle dostlar çıkar karşına.Arkadaş çevren çok geniş değil sanırsam yeni arkadaşlıklar kurmayı deneyebilirsin :)

Sen bahsettiğin gibi bir arkadaş olmayı başarırsan elbet istediğin gibi bir dost çıkar karşına. Sıkma canını :)

Dost diye bir şey yoktur bence. birine dost diyebilmek için çok iyi kalpli, temiz bir insan olması lazım. Öyle bir insana rastlamadım hayatımda ben! Gezip tozacak arkadaşınız olmaması kötü. Ev hanımıysanız kurslara katılın, sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Gerçi bezen ne yaparsan yap arkadaş edinememe gibi bir durum söz konusu olabiliyor ama belki işinize yarar katılım göstermek o tarz ortamlarda.

Dost diye bir şey yoktur bence. birine dost diyebilmek için çok iyi kalpli, temiz bir insan olması lazım. Öyle bir insana rastlamadım hayatımda ben! Gezip tozacak arkadaşınız olmaması kötü. Ev hanımıysanız kurslara katılın, sosyal ortamlarda bulunmaya çalışın. Gerçi bezen ne yaparsan yap arkadaş edinememe gibi bir durum söz konusu olabiliyor ama belki işinize yarar katılım göstermek o tarz ortamlarda.

evtt o konuda haklısınız insanlarrın kalpleri cokta iyi diğikl artık tvsiyenize uyucam bu kurslarr işime yarayabilir :(

zaten ben o bahsettiğim gibi kişiyim oyüzden karsımdakilerdende öyle olsun istiyoru sorun orda ya zaten:(

Bunu Karşındakine Sormak Lazım..:34:
Hadi Bize Göre Öylesin, Ya Onlar Ne Düşünüyor ?:19:

Öyle Düşünselerdi Seninle Olmazlarmıydı ?
:26:

zaten ben o bahsettiğim gibi kişiyim oyüzden karsımdakilerdende öyle olsun istiyoru sorun orda ya zaten:(

Hiç sıkma canını o zaman canım. Elbet karşına istediğin gibi bir dost çıkacaktır. İstediklerini göz önünde bulundurursak en fazla 21,22 yaşındasın. Gittiğin kurs, okul vb. bir şey de varsa yakındır arayışına cevap bulman. Değilse de işe sosyalleşerek başlayabilirsin. Çok fazla sözde dost atlatmış biri olarak er ya da geç istediğin gibi birini bulabileceğine eminim. O zamana kadar da biz yardımcı olmaya çalışırız sıkıntın olduğunda :)

Bunu Karşındakine Sormak Lazım..:34:
Hadi Bize Göre Öylesin, Ya Onlar Ne Düşünüyor ?:19:

Öyle Düşünselerdi Seninle Olmazlarmıydı ?
:26:

söyle söyliyim o zaman çevremde gereğinden fazla insan var zaten ben hiç kimse yok demedim aslında anlatamadım yada eksik anlattım.çevremdeki herkez beni çok sevdiğini söylerr tabi yinede bilemem bunu ama bende öyle hissediyorum çünki ne zaman bi sıkıntıları olsa ben koşarım ve hayatımdaki bi cok arkadasım kimsey anlatamadıkları konularını bana anlatır ve bunu söylerken iyki varsın derler bana her cagırdıklarında ben giderim iyi gün kötü gün farketmez en önemliside bana bi arkadasım sıkıtım var demesede ben bunu hissederim heleki ona cok değer veriyorsam ve bunu karşılığındada beni cok sewdiğini söylerler sen cok iyi birisin derler yerlere göklere sıgdıramzalar ama o kadar işte... bigünde kimse anlamz benim canımın sıkkın oldugunu zeynep cok iyi cok akıllı bize hep akıl verir derler ama acaba onun canını sıkan bişeyler varmı demzlerr bırak anlamayı sorsalar kafii zaten ama oda yokk ... tabii bunların hepsinin yanında seninde dediğin gibi onlarada sormak lazım bende onların yalancısıyım zaten ...

Hiç sıkma canını o zaman canım. Elbet karşına istediğin gibi bir dost çıkacaktır. İstediklerini göz önünde bulundurursak en fazla 21,22 yaşındasın. Gittiğin kurs, okul vb. bir şey de varsa yakındır arayışına cevap bulman. Değilse de işe sosyalleşerek başlayabilirsin. Çok fazla sözde dost atlatmış biri olarak er ya da geç istediğin gibi birini bulabileceğine eminim. O zamana kadar da biz yardımcı olmaya çalışırız sıkıntın olduğunda :)

24 yasındayım ve evliyim buda etkili olsa gerekk cok teşekkürr edrimm. sabredicemm

Mesaj Tekrarı....

Son düzenleme:
söyle söyliyim o zaman çevremde gereğinden fazla insan var zaten ben hiç kimse yok demedim aslında anlatamadım yada eksik anlattım.çevremdeki herkez beni çok sevdiğini söylerr tabi yinede bilemem bunu ama bende öyle hissediyorum çünki ne zaman bi sıkıntıları olsa ben koşarım ve hayatımdaki bi cok arkadasım kimsey anlatamadıkları konularını bana anlatır ve bunu söylerken iyki varsın derler bana her cagırdıklarında ben giderim iyi gün kötü gün farketmez en önemliside bana bi arkadasım sıkıtım var demesede ben bunu hissederim heleki ona cok değer veriyorsam ve bunu karşılığındada beni cok sewdiğini söylerler sen cok iyi birisin derler yerlere göklere sıgdıramzalar ama o kadar işte... bigünde kimse anlamz benim canımın sıkkın oldugunu zeynep cok iyi cok akıllı bize hep akıl verir derler ama acaba onun canını sıkan bişeyler varmı demzlerr bırak anlamayı sorsalar kafii zaten ama oda yokk ... tabii bunların hepsinin yanında seninde dediğin gibi onlarada sormak lazım bende onların yalancısıyım zaten ...
Enretesan.. Kendini Düşünen İnsanlar Çok Var O Zaman Çevrende..
Varlık İçinde Yokluk Çekiyorsun Yanii..:50:

24 yasındayım ve evliyim buda etkili olsa gerekk cok teşekkürr edrimm. sabredicemm

Seninde Dediğin Gibi Evlilik Büyük Rol Oynuyor..:31:
Evli Olduğunu Bilmiyordum..

evet benimde hiç dostum yok..olanlarda hep uzak memleketlerde...ama çok üzülmüyorum çünkü dostunda zarar verdiği zamanlar var..keşke iyi bir komşum olsa bi tane olsa ama oda yok..anca dedikodu yapsınlar...:9:deli oluyorum ama napalım..kısmet....:57:

Enretesan.. Kendini Düşünen İnsanlar Çok Var O Zaman Çevrende..
Varlık İçinde Yokluk Çekiyorsun Yanii..:50:

öylede denilebilirr belkii..

Seninde Dediğin Gibi Evlilik Büyük Rol Oynuyor..:31:
Evli Olduğunu Bilmiyordum..

evtt evliyimm buyük rol oynadıgı için bazen evlilkte kötü gelio bana eşimde suan dısrda bi pazar günümüz var oda kendi arkadaslarıyla evlilik beni bayagıı kötüü etkiledii anlıycagınn

evet benimde hiç dostum yok..olanlarda hep uzak memleketlerde...ama çok üzülmüyorum çünkü dostunda zarar verdiği zamanlar var..keşke iyi bir komşum olsa bi tane olsa ama oda yok..anca dedikodu yapsınlar...:9:deli oluyorum ama napalım..kısmet....:57:

oo o komsularr ayrı bir dert zatenn benimde yan tarafımda bir komus vardıı dedikoducunun önde gideni konusam bi dert konusmasam ayrı bi dert:1:

söyle söyliyim o zaman çevremde gereğinden fazla insan var zaten ben hiç kimse yok demedim aslında anlatamadım yada eksik anlattım.çevremdeki herkez beni çok sevdiğini söylerr tabi yinede bilemem bunu ama bende öyle hissediyorum çünki ne zaman bi sıkıntıları olsa ben koşarım ve hayatımdaki bi cok arkadasım kimsey anlatamadıkları konularını bana anlatır ve bunu söylerken iyki varsın derler bana her cagırdıklarında ben giderim iyi gün kötü gün farketmez en önemliside bana bi arkadasım sıkıtım var demesede ben bunu hissederim heleki ona cok değer veriyorsam ve bunu karşılığındada beni cok sewdiğini söylerler sen cok iyi birisin derler yerlere göklere sıgdıramzalar ama o kadar işte... Bigünde kimse anlamz benim canımın sıkkın oldugunu zeynep cok iyi cok akıllı bize hep akıl verir derler ama acaba onun canını sıkan bişeyler varmı demzlerr bırak anlamayı sorsalar kafii zaten ama oda yokk ... Tabii bunların hepsinin yanında seninde dediğin gibi onlarada sormak lazım bende onların yalancısıyım zaten ...

arkadasım bırazda sen kendını dusun bosver mılletın sıkıntısında yanında olma o zaman sana ayıp ettıklerını anlıycakalrdır.anlamııyolarsada onlar bırak dostu arkaads bıle olamazlarr sana ..

Daha oenunde cokk zaman var kkım bılırkımlerle karşılasırsınn

evtt evliyimm buyük rol oynadıgı için bazen evlilkte kötü gelio bana eşimde suan dısrda bi pazar günümüz var oda kendi arkadaslarıyla evlilik beni bayagıı kötüü etkiledii anlıycagınn

Bir Pazar Gününüz Varsa Bence Eşinle Konuş..
Bir Hafta Arkadaşlarıyla Takılıyorsa Diğer Hafta Sizinle Olsun..

Hem Böyle Saçma Sapan Arkadaşların Yüzünden Niye Evliliğin Kötü Etkileniyormuş..:19:
Hiç Takma Bile.. Bak Biz Varız Burada..:38:

Hem Bir de Beni Düşün..:43:
Bugün İlk Evlilik Yıldönümümüz Ama Eşim Çalışıyor..:43:
Gece 02:00'de Falan Gelir..:43:
Sende Oyun Oyna Bilgisayarda..
Bir Arkadaşımız Kurs Falan Demiş, Çok İyi Fikir Baktığında..:34:

gezmek, eğlenmek heleki bi dostunla ne güzlde bişe olurrdu. keşke benimde benim gibi düşünen birileri olsa yanımda.. hadi bugün alışverişee desem oda hiç hyr demese, bu haftasonu deli gibi dağıtmaya ne dersin desemm asla karşı cıkmasa moralim bozuk dediğimdede herşeyi bir yana bırakıp benimle olsa bende onunnnlaa üfff çok zorr kendim gibi birini bulmam biliyorum ama belki biyerlerde vardır benim gibi düşünen birileri kim bilirr :(

Benimde dostum yok.Ama günümüzde bi çıkarı olmadan kimse kimseye günahını bile vermiyor:50:...Seni çok iyi anlıyorum insan bazen çok bunalıyor bi yaşıtı olsun dertleşsin konuşsun istiyor ama inanki çok zor bu devirde:26:.24 yaşındayım demişsin.Ben 31 yaşındayım ve bende evliyim.Sana benden abla tavsiyesi insanın en iyi dostu arkadaşı sırdaşı sadece ve sadece annesidir:34:.NOT:Bunları sana tecrübeme dayanarak söylüyorum.15 senelik dostundan kazık yemiş biri olarak ta tabiki.:47:

Back