- 15 Eylül 2017
- 746
- 819
- 23
- 32
- Konu Sahibi Kuzum benim
-
Evet o korku hep var. Kaybetme korkusu kötü bu şey olacak korkusu. ..Lohusaliktan olabilir. Bir de çok mutlu olunca kaybetme korkusu da oluyor. Icinizi ferah tutun. Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Lohusalik depresyonu olabilir. .eşine açık açık destek beklediğini söyle. .hissettiklerinden bahset ,gerekiyorsa bir uzman yardımına başvur .çünkü ilerisi mutluluğunu mutsuzluğa çevirebilir.Mrb arkadaslar. Belki şuanda buraya konu açmam bile saçmalık ama burası bana iyi geldi... Açıkçası sorunum ne ben de bilmiyorum. bi kaç gündür içimde bir sıkkınlık var. Şu 3 buçuk aydır hayatımın en güzel günlerini yasiyorm. Senelerdir mücadele verdiğim kuzumu aldım kucagima... Ama sanki artık ben sadece bi anneyim... Eşimle birbirimizi çok severek evlendik. Ve seneler hiç eksiltmedi sevgimiz... Dediğim gibi su aralar daha da mutluyuz... Ama ne bilim şu bi kaç gündür içimde sıkılıyor çok kirilganim en ufak bir şeye ağlayacak durumdayım. Belki daha fazla ilgi bekliyorum,bilmiyorum. Dediğim gibi neden yazdım bunları şimdi hiç bilmiyorum. Ama iyi geldi yazmak... Hepinizi seviyorum bana iyi geldiğiniz için...
Bilmiyorum destek oluyor aslında. Işlerime yardım eder bebeğimin bakımından yardım eder. Bana değer verir ama ne bilim hassasim işteLohusalik depresyonu olabilir. .eşine açık açık destek beklediğini söyle. .hissettiklerinden bahset ,gerekiyorsa bir uzman yardımına başvur .çünkü ilerisi mutluluğunu mutsuzluğa çevirebilir.
Bazen bilinçaltına soz geciremedigimiz durumlarda uzman yardımına ihtiyaç duyabiliriz ,bu gayet normal ..bana kalsa ben de iyiydim ama doktor kontrol altında tutulmam gerektiğini söylemiştiBilmiyorum destek oluyor aslında. Işlerime yardım eder bebeğimin bakımından yardım eder. Bana değer verir ama ne bilim hassasim işte
Ya aslında ilk doğum yaptığım da bende istemiştim bunu. O kadar çok bebeğime bi şey olacak korkusu vardı ki. Dr artık resmen gelme yok birseyi çocuğunun dedi ama nerdeyse hergun gidiyordum. Sanki bu mutluluk fazla geliyormuş gibi geliyor bana bir yerden birşey çıkacak gibi korkuyorum.Bazen bilinçaltına soz geciremedigimiz durumlarda uzman yardımına ihtiyaç duyabiliriz ,bu gayet normal ..bana kalsa ben de iyiydim ama doktor kontrol altında tutulmam gerektiğini söylemişti
Bu korkularını yenmen gerek ..sağlıklı bir anneye ihtiyacı var bebeğinin . Gün içinde kendine zaman yarat, olmuyorsa birilerinden yardım iste ..cik dolaş, alışverişe git yada bir arkadaşınla kahve içmeye çık ..bunlar ruhuna iyi gelecek ..Ya aslında ilk doğum yaptığım da bende istemiştim bunu. O kadar çok bebeğime bi şey olacak korkusu vardı ki. Dr artık resmen gelme yok birseyi çocuğunun dedi ama nerdeyse hergun gidiyordum. Sanki bu mutluluk fazla geliyormuş gibi geliyor bana bir yerden birşey çıkacak gibi korkuyorum.
Amiinnnn rabbim isteyen herkese nasip etsinallaha fırsat buldugun her an şükret , kalbime ferahlık ver diye dua et ,
bebegın hayırlı olsun olmayanlar için de bol bol dua et ,
Bazen mecburiyet 'ten pazar için fln çıkmam gerekiyor kv birakiyorm 30 kez ariyorm. Bırak gezip dolaşmayı eve kendimi nasıl attığımi bilemiyorum. Eşime bırakıp duşa bile girsem 10 dk da cikiyorm. Sanki ihmal edecekmişim korkusu oluyo.Bu korkularını yenmen gerek ..sağlıklı bir anneye ihtiyacı var bebeğinin . Gün içinde kendine zaman yarat, olmuyorsa birilerinden yardım iste ..cik dolaş, alışverişe git yada bir arkadaşınla kahve içmeye çık ..bunlar ruhuna iyi gelecek ..
Uzman yardımında ısrar ediyorum .hiçbir kaybın olmaz ,aksine yaşam kaliten artar .şuan normal davranmiyorsun. .Bazen mecburiyet 'ten pazar için fln çıkmam gerekiyor kv birakiyorm 30 kez ariyorm. Bırak gezip dolaşmayı eve kendimi nasıl attığımi bilemiyorum. Eşime bırakıp duşa bile girsem 10 dk da cikiyorm. Sanki ihmal edecekmişim korkusu oluyo.
Bilmiyorum geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Yani anneliğe daha çok alistikca bu denli ağır bir şey olmadığını anlayacagimi düşünüyorum. Ama haklısınız gitsem be kaybın olacak kiUzman yardımında ısrar ediyorum .hiçbir kaybın olmaz ,aksine yaşam kaliten artar .şuan normal davranmiyorsun. .
Ben tek başıma atlatamadım. Dışarı çıktığımda ağlama sesleri duyuyordum ve çocuğum nerde ağlıyor diye etrafa bakıyordum :)Bilmiyorum geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Yani anneliğe daha çok alistikca bu denli ağır bir şey olmadığını anlayacagimi düşünüyorum. Ama haklısınız gitsem be kaybın olacak ki
O derece değilim yine allah'tan ama normal de değilim farkındayım. AbartmıyorumBen tek başıma atlatamadım. Dışarı çıktığımda ağlama sesleri duyuyordum ve çocuğum nerde ağlıyor diye etrafa bakıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?