- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
ben hiç umutlu olamıyorum, hastaneden çıktıktan sonra onu km koruyacak onlar başladığı işi yarım bırakmaz öldürene kadar devam ederler , kendi içinde daha terörü bitiremezken türkiyenin meclisine kardeşlik halkların kardeşliği diye geldiler düşünün yani ülkemize ne hayırları dokundu da şimdi dokunucak göreceğiz , agızlarından da tek bir laf duymazsınız şu güzelim kızların töre uğruna katledilmesine yazık ki.
Onlar meclise geldiler falan ne alakası var Mutluyla hem bu konuyuda siyasete alet etmeyin lütfen! Töre ile de ilgisi yok annesi ,babası, tüm ailesi arkasında Sevgilisi kıskançlıktan vurmuş kızı konuyu bilmeden boş beleş yorum yapmayın!ben hiç umutlu olamıyorum, hastaneden çıktıktan sonra onu km koruyacak onlar başladığı işi yarım bırakmaz öldürene kadar devam ederler , kendi içinde daha terörü bitiremezken türkiyenin meclisine kardeşlik halkların kardeşliği diye geldiler düşünün yani ülkemize ne hayırları dokundu da şimdi dokunucak göreceğiz , agızlarından da tek bir laf duymazsınız şu güzelim kızların töre uğruna katledilmesine yazık ki.
Onlar meclise geldiler falan ne alakası var Mutluyla hem bu konuyuda siyasete alet etmeyin lütfen! Töre ile de ilgisi yok annesi ,babası, tüm ailesi arkasında Sevgilisi kıskançlıktan vurmuş kızı konuyu bilmeden boş beleş yorum yapmayın!
Abisi yapsa töre olacaktı dimi ? sevgilsi, yapınca kıskançlık deyip es geçelim asıl öldüren zihniyeti gör oradaki halkın hiç sesinin çıkmaması kınamaması... hala töre zihniyeti devam ediyor onlarda malesef ki.Ne toresi? Eski sevgilisi yapmis. Töre falan yok yani..
Yaa madem siyaset yapıyorsunuz, kastettiğiniz tahmin ettiğim partiyse kınadılar canım kınadılar biraz haber okusaydınız öğrenirdiniz.Kadın haklarını da insan haklarını da en çok kimlerin savunduğunu çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor çünkü sabit fikirlisiniz.o yüzden kadın hakları diye bas bas bağıran malum parti mutlu kaya cinayetini de kınadı ya! onların kafası namusumuzu temizledin diye tebrik etmektir , gencecik kız şarkıcı olacak diye vuruldu , töreleri batsın, erkeklikleri batsın, cehaletleri batsın. suçu kıskançlığa falan vurup asıl öldüren zihniyeti es geçtikçe siz hiçbir şey düzelmeyecek.
geçmiş olsun telefonu açmayla kınamamı oluyor ! onların savunmadığı kesin her neyse uzatmıycam sabah sabah alıntıla mışsınız moralim bozuk güne başlıycam muhabbet sıktı hadi sağlıcakla...Yaa madem siyaset yapıyorsunuz, kastettiğiniz tahmin ettiğim partiyse kınadılar canım kınadılar biraz haber okusaydınız öğrenirdiniz.Kadın haklarını da insan haklarını da en çok kimlerin savunduğunu çok iyi biliyorsunuz ama işinize gelmiyor çünkü sabit fikirlisiniz.
Abisi yapsa töre olacaktı dimi ? sevgilsi, yapınca kıskançlık deyip es geçelim asıl öldüren zihniyeti gör oradaki halkın hiç sesinin çıkmaması kınamaması... hala töre zihniyeti devam ediyor onlarda malesef ki.