mutlu bir ilişki,mutlu bir evlilik....yeni evlenenlerin paylasım yeri:)

mutlu bir evlilik için ?

• Ankete Katılan
    61
evleneli 21 ay oldu ilk başlarda cok iyi gittigi söylenemez biz 7 8 ayım berbat diyecegim bir boydaydı.evlenmeden önce calişan bir bayandım.evde canım sıkıldı farklı il aileden uzak öyle küçük yaştada degiliz ben 32 idim o36 ben kendi dogrularım etrafında dönüyorum oda kendi bildiklerinin ve catişma başladı ama zaman herşeyin ilacı derler en azından cogunu oturtura bildik ikimizde artişma esnasında cok kırıcı oluyoruz benim elimde degil cevap vermeden yapamıyorum sussam olmaz patlarım.bizde tartişma olmuyor direk kavgalaşiyoruz benimki sagolsun yatak da ayırma huyu var önceden cagırırdım şimdi gidince hiç işim bile olmaz diyorum yatıyorum ne yapim tartişmasız günlerimizdede çiçim ayı derler ya aynı öyle gideriz tartişma oldumu işin rengi bir kaç gün:))degişiyor bunada şükürler olsun tadı tuzu allahım beterinden korusun birde cocuk olsa daha iyi olacak en azından eşime bulaşmaktan vaz gececem cok uzun yazdım kusurabakmayın

rabim kimsenin agzinin tadini bozmasin benimde evleneli 10 ay oldu ve bizde cok mutluyuz hic birsorunumuz olmadi bu zaman kadar ufacik cidi bir tartismamiz dahi gerci ben ve esim tartisirken bile cidi olamiyoruz ve cok mutlu ve huzurluyuz cinselik konusunda hic bir poreblemim olmadi ama ilk evlendigimiz sira biz burda turk kadin doktoruna gitmistik gebelikten korunmak ve bilincli bilgi edinmek icin bana 3 aylik igne onermisti ve igneden sonra cinsel iliskide isteksizlik hissetim kendimde ve virjanimda kuruluk olustu ondan sonra ben birdaha yaptirmadim suan cok iyim

arkadaslar bnde evlenelı 20 ay oldu artık yenımıyım eskı mıyım bılemem,ama bırseyı bılıorum,ınsanın sevdıgıyle bırlıkte olması kadar huzur verıcı bısey yok,cok sukur hersey gusel,evlılık bu yagıda oluyor,tuzuda,sonucta bır ömür paylasımı var ortada,bnce onemlı olan DOGRU INSAN+GÜVEN+ANLAYIŞ evlilige can katan seyler bnce..

bunca kötü haber varken etrafta böyle şeyler duymak çok güsel:)gerçekten maşallah kızlar hep böle mutlu olalım:) aca .s mekan değişikliği güsel oluyo tabi orası kesin.herşeyden uzak oluosun ama alışıyosun işte o da bi zenginlik aslında. sıhhatli huzurlu olalımda gerisi kesinlikle gelir.

ben 8 aylık evliyim
ailemden uzakta gurbet geliniyim bazen zorlanıyorum özlem cok oluyo
ama olsun bunada şükür saglıklıyız mutluyuz ya
evlilik ortak bir paylaşım anlayış sevgi güven saygı içinde yürütülüyo
iyi şeylerde oluyo kötü şeylerde olabiliyo tadı tuzu bunlarda
hepimizi Rabbim yuvasında huzurlu mutlu saglıklı etsin
herseyin hayırlısını versin inşallah

bende 1.5 senelık evlıyım ama ilk gunku gibi evliligim cok güzel gıdıyo her dakkam onu dusunmekler gecıyo 1.5 sene oldu evlenelı ama sımdıye kadar bırbırımıze hıc bı sekılde sesımızı hıc yukseltmedık neden en kucuk bı kavgamız olduhersey o kadar gusel gıdıyokı ben bukadarını bıle dusunemıyodum herkese ınat sevgımızın arkasında durduk once aileler karsı cıktı ıkna ettık birsürü sorunlar yasadık evlenene kadar ama hepsını gögus gerdık sımdıde bı bebısımız olsun ıstıyoruz sabredık onunda gelmesını beklıycezzzz

bende 23 aylik evliyim:) gelecek ay 2 yil bitecek Allah izin verirse.ilk yilimiz biraz zordu.evlilige alismak ikimizinde biraz zamanini aldi .tartismalarimiz cok oluyordu.onemli nedenlerimiz yoktu tartismak icin ama ikimizde kendi istegimiz olsun istiyorduk.ama 1 yildir masallah cok iyiyiz.iyiki evlenmisim onunla...canim kocacimŞeniz

offf yaaa bende kavuşup burda evlendim inanamıyorumm onunla evlimiyim diyeceğim günleri görücekmiyim Allahım yaaa ne zaman ne zamannnn=(

zaman geçtikçe daha çok birbirine benzemeye başlıyosun farkında olmadan o da tartışmaları en aza indiriyo benim tespitim bu:)

*** Öncelikle herkese sağlıklı , mutlu ve huzurlu bir ömür boyu sürecek evlilik nasip etsin.

biz 3,5 senedir evliyiz. 2 yaşında çocuğumuz var.

Taraflar mutlu bir evlilk sürdürmek istiyorlarsa her iki tarafında bazı şeylerden ödün vermesi gerekiyor.

Malesef tek taraflı beklenti hiçbir zaman fayda sağlamaz.

Cinsellik bambaşka bişey. ben evlendim 4 ay sonra cinselliğin güzel bişey olduğunu anlayabildim.

4 ay boyunca ilişkiden sonra ara ara kanamalarım oluyordu bu da kızlık zarının kenarlarda kalan

parçalarının zamanla yırtılmasından ileri geliyormuş. Sonrasında bir problem yaşamadım.

Çok komik ilk zamanlar yorgan kavgamız oluyordu. Alışmışız tek başımıza döne döne yatmaya :)))

İlk zamanlar utangaçlık çok oluyor ne kadar karı-koca olmuş olsak bile :)))

O iç gıcıklayan sex i çamaşırları alıp giyip kapının arkasında saklandığım oluyordu karşısına çıkamıyordum ,

ışıktan çekiniyordum.

Tabii bunlar zamanla bitti gitti.

Yeni evlenen arkadaşlara tavsiyem bence

hemen bebek yapmasınlar çünkü bebek cinsel yaşamı yüzde 50 den

fazla etkiliyor. Herşeyi ona göre planlıyorsunuz. Yani istediğiniz her an yapamıyorsunuz :))))))))))))))))

Herkese mutluluklar diliyorum.

ne kadar uzun süren bi evlilik o kadar çok söylicek şey:) çok doğru şeyler yazmışsın. Bir de şu var herkesin evliliği kendine özgü. Yani siz diyosunuzya 4 ay sonra anladım cinselliğin güzel bişey olduğunu. Bu gayet normal. Herşeyiyle yepyeni bi hayata başlamak zor tabi. Adaptasyon süresi oluyo istediğin kadar sev istediğin kadar iste. ıki tarafın çabaları olmalı güsel bi evlilik için.Sevginiz eksik olmasınn..

zamanla birbirine benzeme olayını yasıoruz cok doğru gercekten....Allah mutlulugumuzu bozmasın ve mutlu yuvası,huzuru olmayan herkese en iyisini nasıp etsin insaalah diorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…