mutlu bir ilişki,mutlu bir evlilik....yeni evlenenlerin paylasım yeri:)

mutlu bir evlilik için ?

• Ankete Katılan
    61

aca.s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2009
77
1
86
Van
merhaba arkadaşlar.yeni evlenen biri olarak burada herseyi paylasabileceğimizi düşünüyorum.hergün vaginusmusu takip edenler,yada problemleri olanlar dertleşelim die bu konuyu ekledim...polikistik over sorunları olanlar,hala cinsel ilişkide sorun yasayanlar,yada bunlarla basa cıkmıs ve yardımcı olmak isteyenleri bekliyorum....alkisalkisalkis

haziranda evlendim ben 9 ay oldu nasıl geçti anlamadım.Sanki bi ömür evliymişiz gibi Bi sürü problemimiz oldu ama hepside sevgimizi kuvvetlendirdi.Herşeye rağmen mutluyuz biz.cinsel olarakta birbirini tanımak zaman alıyo .Fızyolojik olarak alışamadım ben hala daha doğrusu vücudum alışamadı:) Herkes çocuk varmı diyo,diyemiyorumki 'bi durun biz alışalım birbirimize şöyle keyifli bi cinsellik yaşayalım sonra bebek düşünces' Sanki bebek olursa birbirimize zaman ayıramıcakmışız gibi geliyo hehe

inan aynı şeyi düşünmüsüz...demekki yeni evlenenlerin kaderi:)))

bir de ben şehir değiştirdim.Ankaradan kocaeline geldim.şehir değiştirmek, alışkanlıklarının tamamen değişmesi,eşine uyum sağlaman, mekana uyum sağlaman, sorumlulukların, eşinin ailesine sorumlulukların oooo:) Herşey sıkıntı oluyo başlangıçta. Derlerya cicim ayı yok öyle bişey:) Zamanla daha cicim ayı oluyo tanıdıkça birbirini

kesinlikle zamanla tanıosun....bende sehir değiştircem ama daha 6 ay var sanırım

2 sene oldu evleneli artık onsuz başımı yastığa koyamıyorum. şehir dışına gittimi gözüme uyku girmiyor yalnız yatamıyorum artık :roflol:

tartıştığımızda bile yatağa yattıkmı barışmak zorunda kalıyoruz öbür türlü uyuyamıyoruz :roflol:

ilk evlendiğim günden beride fizyolojik olarak bi tedirginliğim olmadı belki sonsuz güveniyordum o yüzden herşey çok olağan ve güzel oldu, problemsiz...

Allah herkese mutlu huzurlu ve de sağlıklı evlilikler yaşatır inşallah

benimde 5 ay oldu çok şükür bi sıkıntımız olmadı ufak tefek şeyler dışında bitakım şeylere alışmak zaman istermiş aynen öyle oldu bende eşimi çokkk seviyorum hııı birde sanki bu yaşıma kadar bütün zamanımı bu şekilde geçirmişim gibi gfeliyorrrr

1 aylık evliyim.Hala bazen kalktığımda yanımdaki kim, nerdeyim diye bazen saf saf kalıyorum. Çok sık bir şekilde de "Vay be biz evliyiz ha", "Ya biz evlendik ya" falan gibi durduk yere karşılıklı şaşırıp saçmalıyoruz:) Herşeyiyle yepyeni bir süreç, zorlukları da oluyor (yemek yapmak, çamaşır yıkamak falan :S ) birlikte üstesinden gelindiği , tarafların birbirine alışma ve anlaşma süresi verdiğinde zorlukların kalmadığına inandığım bir süreç.

yeni olduğundan öyle geliyor zamanla yemek bulaşık çamaşır olaylarınada alışırsın ben çalşıyorum ilk zamanlar zor geldiği için işten ayrılmayı bile düşündüm ama çok şükür alıştım herşey yolunda seninde öyle olacaktır :))))

yalnız değilimmm kaydirigubbakcemile2 evet bende 9 ay oldu hala evlendiğimize inanamıyorum, ama bi taraftanda hiç bekar olmamışım gibi:) eşimede söyledim o da öyle hisediomuş,bu çok güsel bişey:)
a c a s sen neden şehir değiştiriceksin? umarım tanıdıkların olduğu bi yere gidiceksindir. Yoksa yapayalnız kalıosun

umarım doğru kişiyle doğru şartlarda doğru zamanda evlenirsin ve umarım mutlu olursunuzbayanssulusmile

2.5 yıllık evliyim eşimle üstesinden gelmediğimiz sorun kalmadı zaten baştan ailelerimizle uğraşıp öyle evlendik tam onları geri kazandık derken eşya taksitleri kira falan karşımıza çıktı onlarıda atlattık derken bi bebek yapalım dedik olmadı olmadı....
şimdi bu sorunun üstesinden gelmeye çalışıyoruz birbirimize saygımızı hiç yitirmedik sevgi derseniz o sanki ezelden var öyle bir aşk işte bizimkisi.
tartışmalarımız bile güzel hiç bağırmadan sakin sakin tartışıp hadi çay kahve içelim birde sigara yakalım deyip gülüşüyoruz.
allah kimsenin ağzının tadını bozmasın kızlar.

amin gerçekten kimsenin huzurunu bozmasın allah. Böle güsel güsel geçinip gidelim.tartışalım bile. tartıştıktan sonra gönlümü aldığı zaman sevgim iki katına çıkıyor

haziranda evlendik biz de 9 ay nası geçti inanın ben de anlamadım. biz yıllardır beraber gibiyiz cinsel uyumumuz da çok iyi çabuk alıştık aslına bakarsanız çok eğlenceli bişe bu ewlilik:)

bende haziranda evlendim bende nasıl geçti anlamadım bizde hep birlikteymişiz gibi evet çok eğlencelii:lepi:

bende 10 aylık evliyim,arkadaşın dediği gibi onsuz başımı yastığa koyamıyorum,geçen hafta 2 günlüğüne ankara ya gitti sanki 2 ay gelmedi gibi oldu o kadar alıştım ki sanki yıllardır evliymişim gibi,allah herkese böyle mutluluklar tattırsın ve mutluluğumuz daim olsun hepimizin inşallah...

Selam kızlar, ben de 8 aylık evliyim.Ben bırakın şehir değiştirmeyi ülke değiştirdim.Ailemi evlendikten 2 hafta sonra gördüm en son bu yüzden bizim birtakım avantajlarımız oldu, aileler karışmadan başbaşa kalababildik istediğimiz kadar, bir yandan da mesela haftasonları 48 saat hiç ayrılmadan beraber olduğumuz için bazen bir annemi babamı göreyim, bir arkadaşımla iki çift laf edeyim dediğim de oldu.Gerçekten evlilik benim için büyük değişiklikleri de beraberinde getirdi ama çok da mutlu etti,Değişiklikler insanı hem tedirgin ediyor hem de heyecanlandırıyor.Cinsellik konusunda en başından problemimiz yoktu, şimdi bebişimizin yolunu gözlüyoruz, fazla bekletmese bari :)

ıKıZıZ canım benim eşimin görevi nedeniyle doğu ya gidicez.tanıdıklarım olmıcak ama ben üzülmemeye calısıorum...tam tersine tebdili mekanda ferahlık var die düşünüp hayırlısı diorum:))) NERE OLURSA OLSUN!!! sonucta herseyi göze alarak evlendik...arkadasların yazdıklarını okuyunca herkes ilk evreleri aynı geciriomus onu anladım.iyiki böYle bi baslıgı acmısım die düşündüm bir an:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…