• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlu Bir Evlilik

verdinaaz

hedef 65
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
1.865
116
163
Burada birçoğumuz evli birçoğumuz ise evlenme yolunda adımlar atmakta....

Evlenmek çok güzel birşey değilmi hayatını sevdiğin bir insanla birleştirmek sevdiğin adamla uyuyup uyanmak her anını onla geçirmek çok güzeldir....

Peki ya sonrası bende daha evliliğin başlarında sayılırım 1.5 senelik evliyim herşey çok güzel ama bakıyorum çevremde olsun burdaki arkadaşlarımızdan olsun belki ilk gün belki bir zaman sonra bu evlilikler bozulup gidiyor o mutluluk sandıklara giriyor sürekli kavga sorun yaşanıyor....

NEDEN?.......

Nerde yanlış yapılıyor....

Seneler geçse bile hala ilk gün gibi birbirlerini seven ve mutlu sorunsuz bir evlilik geçiren ablalarımız burda evliliklerinin nasıl güzel gittiğini kendilerinin ve eşlerinin neler yaptığını anlatsın hem nasihat olsun hem sohbet.....buyrunnnnnnnnn

evet çok doğru bir konu açmışsın canım ben evli değilim ama herşey karşılıklı saygı ve sevgiyle başlıyo bence .sevgi zaten muhtemelen oluyo saygıda biraz sorunlar çıkıyo bence iki tarafta aman ansılsa evlendik artık diye kendisini salıyo bırakıyo bence bu çok yanlış bir düşünce iki tarafta kendi adına özen göstermeli her konuda şimdilik aklıma gelen bu hayırlı olsun bu arada topik

evet çok doğru bir konu açmışsın canım ben evli değilim ama herşey karşılıklı saygı ve sevgiyle başlıyo bence .sevgi zaten muhtemelen oluyo saygıda biraz sorunlar çıkıyo bence iki tarafta aman ansılsa evlendik artık diye kendisini salıyo bırakıyo bence bu çok yanlış bir düşünce iki tarafta kendi adına özen göstermeli her konuda şimdilik aklıma gelen bu hayırlı olsun bu arada topik

Sağol cnm evet çok doğru söylemişsin ilk olması gerekn saygı ve sevgi..

canım bir evlilik asla kolay kurulmuyo evet cicim ayında çok güzel giden evlilikler bazı nedenlerden dolayı kavgalı hatta sevginin kalmadığı çileli bir evlilik oluyo.bence aile içine asla ikinci üçüncü şahıslar karıstırmamalı yanı kayınvalide görümce kayın veya kendi ailende olabilir herzaman sorunlar oyuzden çıkar uzaklık herzaman iyiidir.diğeri bayanlar biraz tartışmayı büyütmeyi sever bende dahil biraz ağzımızı mukayet olacağız.evliliğimizi elimizden geldiğince monotonlaştırmıycaz.bazı eşler koca eve gelir biri televizyonda biri nette vakit geçirir birbirleriyle muattabı bile keser bunlar eşler birbirinden uzaklasır.dört yıllık evliyim bu dediklerimi ben yapmaya çalışıyorum suan çok şükür evliliğim çok güzel gidiyo eşim eve gelince herseyi bırakır onla ilgilenmeye sohbet etmeye calışırım saygı sevgide olunca evlilik kadar güzel bişey olmaz

Kadın kadın olmalı evlilikte,erkek de erkek olabilmeli..
Biz biraz geç başardık yavaş yavaş oturttuk bunu.
Ben 3.5 yıllık evliyim ama toplamda 9.5 yıldır birlikteyiz biz kocamla..
Rollerimiz belli hayattaki,buna yakışır şekilde idame ettiriyoruz biz ilişkimizi..
Sorumluluklarımızı biliyor ona görede hareket ediyoruz..
Bazen saygısızlık yapabiliyoruz birbirimize,önemli olan kinci olmamak.Birde uzatmamak..Her kavgayı sonradan önümüze koymuyoruz birbirimizin..Unutuluyor gidiyor..
Tek gerçek var;o da Aşkım..Sevgim kocama..Onun da bana..

Haa aile etkeni çok büyük onu unutmamak gerek..Bizim ailelerimiz hiç sorun olmadı ilişkimizde.Ne kayınvalidemler ne kendi ailem..Bir ev gibiyiz..:nazar:

çok güzel bir konu olmuş
ben de 16 aylık evliyim
3.5 yıllık bir birlikteliğin ardından evlendim
eşime olan sevgim ve saygım her geçen gün büyüyor
sevgiden önce saygı gelmeli bir evlilikte
saygı olmadı mı sevgi hiçbir işe yaramaz
ve tabi ki karşılıklı güven de son derece önemli

Bende 2.5 yıllık evliyim. Bizim evliliğimiz yeni yeni oturdu diyebilirim başlangıçta eşim çok bocaladı çünki bekarken çok özgür yaşayan bi insandı. Bu yüzden biraz tartışmalarımız oldu. Güven çok önemli .Birde aileler gerçekten önemli eşimin ailesi yüzündende başlarda sorunlar yaşadık ama şimdi iyiyiz çok şükür, Gün geçtikçe oturuyor herşey. Ama gerçekten ailelerden biraz uzak olmak en iyisi bana göre....

arkadaşlar bende yinr bu sitedebir arkadaşın msjından öğrendim.burç fm in arşiv programlarından evlilik okulu var.bende yeni dinlemeye başladım.çok beğndim,tavsiye ederim.evet herkesin bildiği kurallar kaideler var ama sevgi-saygı gibi çok içi boş olarak biliyoruz.bir uzmandan dinlerseniz,ayrıntıyla içlerini doldura bilirsiniz.yanlış anlaşılmasın boş olan sevgi saygı değil.örneğin saygı gerçek anlamda nedir ne değildir?nereye kadar adı saygıdır? gibi..sevgiler..

Evet aileler sanırım en büyük etken oluyor mutsuzluk ve kavgalar için....
1.5 senedir ne zaman ufakta olsa bi tartışma çıksa hepsi aileler yüzünden çıkıyor ...
Yoksa ne benim nede eşimin yüzünden bir kavga çıkmadı hiç çıkmazda...

Back