• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MUTLAKA OKUYUN !( özellikle bebeğini kaybeden anneler

lion mother

Rabbi temmim bi'l-hayr .
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
1.952
2.415
133
bende bebeğimi kaybettim ve tam şimdi ağlıyordumki bu yazıyı gördüm.. Sanırım Rabbim isyan etmemem için karşıma çıkardı..

RASULLLAH (Sallallahü Aleyhi Ve Sellem) Şöyle Buyurur:
"Bir Kulun Çocuğu Öldüğü Zaman ALLAH, Meleklerine:
-Kulumun Çocuğunun Ruhunu Mu Aldınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
ALLAH:
-Kulumun Gönül Meyvesini (Ciğerparesini) Mi Kopardınız? Buyurur.
Melekler:
-Evet, Derler.
ALLAH:
-Peki, Kulum Ne Dedi? Buyurur.
Melekler:
-Sana Hamdetti Ve (İnnâ Lillahi Ve İnnâ İleyhi Râcîun, Diye) İstirca'Da Bulundu, Derler.
Bunun Üzerine ALLAH:
-O Hâlde Kuluma, Cennette Bir Ev Yapın Ve Adını ‘Hamd Evi' Koyun! Buyurur."

Allah rahmet eylesin.Allah tan geldik Allaha gidicez hepimiz birgun... ister 1 yas ister 10 ister 100 nefark eder. Senin cocgunda gunahsiz melek olarak gitmis herkesin bu dunyada bir imtihani var seninkide belki budur sabir et..

Allah rahmet eylesin.Allah tan geldik Allaha gidicez hepimiz birgun... ister 1 yas ister 10 ister 100 nefark eder. Senin cocgunda gunahsiz melek olarak gitmis herkesin bu dunyada bir imtihani var seninkide belki budur sabir et..

Allah razı olsun tatlım . öyledir inşallah öbür dünyada şefaatçimiz olur...

Bende kaybettm:( cok uzqunm kimseye belli etmiorm ama icim kan alio. Yasaydi simdi nasil.olcakdi acepa yasaydi eqer 3 aylik 1 haftalik olckti:((

aminnnn inşallahhh dualarımız kabul olsun kucaklarımız dolsunn ..

Zbtzt :) cnm birdaha bebek dusunuomusun yada aklinda nezaman yapmak war bn cok kararsizim sanirim desteqe ihtiyacm war brz:s

suan korunmuyorum. kürtaj olalı 18 gün oldu canım. kürtajdan sonra 8.gününden itibaren korunmadan ilişkiye giriyorum. inşallah olur adeti bekleyeceğim işte.. dua edin...

benim bebeğim de kucağımda 7 aylık olacaktı ama rabbim bizim için en hayırlısını hazırlıyor...

bende kaybettim ikiz bebeklerimi dursa 17 haftalık olacaktı çok şükrettim ama çok kötüyüm bn nasıl atlattınız

duayla sabırla atlatmaya çalışıyoruz canım elimizden gelen hiç birşey yok başka.belki Rabbim bizim içn dha iyisini hazırlıyodur...

bende kaybettim ikiz bebeklerimi dursa 17 haftalık olacaktı çok şükrettim ama çok kötüyüm bn nasıl atlattınız

bende üçüzlerimi kaybettim ikisini 21 haftalık birini 32 haftalık geçen sene bu tarihlerde iki kuzum üçtü üçüncü yavrum ekim 3 te doğdu ekim 13 de melek oldu :( acım dinmiyor şükretmekten başka bişey gelmiyor elimde :( ALLAHIM tekrardan güldürsün yüzümüzü

Bende 32 haftaliken meleğimi minik prensimi 25 haziranda kaybettim.yaşasaydı bayram şekerimiz olucaktı.allah hepimize sabırlar versin.daha hayırlısını ve sağlıklısını versin inşallah

Back