• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutlaka izleyin...cok etkileyici cok guzellllll

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi solukta seyrettim. çok güzel gerçekten... bende herkes gibi salya sümüktüm... akşam eşime de seyrettircem bunu mutlaka...

Cemrem Bu Super Bişeydii.gözyaslarima Hakim Olamadim.tesekkurler Paylasimin Icin

ben de izledim .. gerçekten çok güzeldi ... hakikaten doğum anında kadın çok rahat gözüküyodu :uhm:

bayıldım bayıldım hamile değilim ama ben de ağladım sonunda doğumda:çok üzgünüm:çok güzel bir paylaşım nasıl oluştuğumuzu hiç bu kadar ince ayrıntılı görmemiştima.s.:enbuyukkk:

allahımmm harika birşey buuuuuuuu...sen büyüksün ey güzel allahım...gelde doğurma şimdi

paylaşım için çok saol :)) eşim ile birlikte izledim çok güzeldi ... teşekkürlerrr

VİDEO İÇİN TEŞEKKÜREDERİM CEMRE GÖZLERİMİ SİLE SİLE İZLEDİM ÇOK DUYGULANDIM MUCİZE BU BAŞKA ADI YOK.ALLAHIM NELERE KADİRSİN SENDEN KORKMAYAN TAŞ OLSUN.3,5 AY SONRA BENDE BEBEĞİMİ KUCAĞIMA ALICAM İNŞALLAH :a015:

ya bu nası bi doğum böyle yha :( kuzenimde böle güle oynaya yaptı htta bundan bile daha iyidi belden iğne olmuş o bende böle istiyom yhaa

bayıldım yaaaa ağladım çok duygulanıyo insan allahım sen nelere kadirsin rabbim yüceliğini bi kez daha gösterdi bana çok zormuş bu olay gerçekten haa deyince olmadığı kadar varmış

rica ederim kizlar begeneceginizi biliyordum cunku bende ayni duygularla izledim bazen izliyorum valla cok hos oluyor:))

yaprak dökümü bitsin kocişle izlicem merci cnm

Cemrem süper bi paylaşım ellerine sağlık. Harika bi film. Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin. Darısı da başıma inşallah.

Back