- 17 Eylül 2016
- 449
- 160
- 33
- 34
- Konu Sahibi Loveangel1
Kızlar bişey sorcam dondurulan facebook hesabı kendiliğinden açılırmı.açılırsa ne kadar sürede açılır.mesela bikaç ay önce dondurulan bi hesap bikaç ay sonra otomatik açılırmı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildigim kadariyla dondurulurken secenekler var 1 hafta 1 ay vs gibiKızlar bişey sorcam dondurulan facebook hesabı kendiliğinden açılırmı.açılırsa ne kadar sürede açılır.mesela bikaç ay önce dondurulan bi hesap bikaç ay sonra otomatik açılırmı.
Açmadığınız sürece de açılıyor eskisi gibi degil artık. Girseniz de, girmeseniz de en az 7 gün içinde tekrar açılıyor.açmadığın sürece açılmaz.
ama pc.den dondurdun, telefonunda otomatik şifren var, uygulamayı açtığında açılır.
Yok canım 7 gün değil bikaç ay olduEvet açılıyor. Aynı şey başıma geldi ordan biliyorum.
Dondururken seçenekler çıkıyor eğer gerekli seçeneği yapmazsan 7 gün içinde tekrar açılıyor.
Hımm anladım canım bak bu olabilir.Hesaba tekrar girmek istersen eğer otomatik olarak açılıyo, şifreyle girildiğinden açılmış olabilir.
Telefondan dondururken de aynı şey oluyor mu bilmiyorum ama pc'den dondururken birsürü seçenek sunuyorya sana hani.Yok canım 7 gün değil bikaç ay oldu
Nasil yaptiniz ben tamamen kaldirma yok diye dondurdum baska hesabim vari sectim diger seceneklerde aciyor kendi kendine cunkiAçılıyor
Tamamen kapattım bende
Hesabı dondurmadan hesabimi kaldirdim
Hesap silme var ordan silerseniz ve 15 gn içinde girmezseniz siliniyor hesap arama yerine hesap silme yaz grup çıkar ordan kolayca silersinNasil yaptiniz ben tamamen kaldirma yok diye dondurdum baska hesabim vari sectim diger seceneklerde aciyor kendi kendine cunki
Tesekkur ederim cvbiniz icinHesap silme var ordan silerseniz ve 15 gn içinde girmezseniz siliniyor hesap arama yerine hesap silme yaz grup çıkar ordan kolayca silersin
Cevap verilmiş. :)Nasil yaptiniz ben tamamen kaldirma yok diye dondurdum baska hesabim vari sectim diger seceneklerde aciyor kendi kendine cunki
Canım bide gizli soruyu bikaç sefer girdim kapandı emaile ulaş çıktı.bidaha gizli soruyu kullanabiliyomuyum.yani bikaçgün sonra filan.Cevap verilmiş. :)