• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutlaka bilginiz vardır

Loveangel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
449
160
33
34
Kızlar bişey sorcam dondurulan facebook hesabı kendiliğinden açılırmı.açılırsa ne kadar sürede açılır.mesela bikaç ay önce dondurulan bi hesap bikaç ay sonra otomatik açılırmı.

Evet açılıyor. Aynı şey başıma geldi ordan biliyorum.
Dondururken seçenekler çıkıyor eğer gerekli seçeneği yapmazsan 7 gün içinde tekrar açılıyor.

açmadığın sürece açılmaz.
ama pc.den dondurdun, telefonunda otomatik şifren var, uygulamayı açtığında açılır.

açmadığın sürece açılmaz.
ama pc.den dondurdun, telefonunda otomatik şifren var, uygulamayı açtığında açılır.
Açmadığınız sürece de açılıyor eskisi gibi degil artık. Girseniz de, girmeseniz de en az 7 gün içinde tekrar açılıyor.

dondururken 10 tane seçenek çıkıyor ya. onlardan birini seçersen 7 gün içinde otomatik açılıyor tekrar.

Hesaba tekrar girmek istersen eğer otomatik olarak açılıyo, şifreyle girildiğinden açılmış olabilir.

Yok canım 7 gün değil bikaç ay oldu
Telefondan dondururken de aynı şey oluyor mu bilmiyorum ama pc'den dondururken birsürü seçenek sunuyorya sana hani.
Eğer o seçeneklerden herhangi birine yada 'sadece birkaç gün içinde döneceğim' olarak yaparsan otomatik olarak 7 gün içinde açılıyor ve farketmiyorsun.
Ama eğer hiç açılmasın diyorsan dondururken yine aynı şekilde 'başka bir facebook hesabım var' seçeneğini seçersen, birdaha sen şifrenle giriş yapana kadar hiçbir şekilde açılmaz.

Açılıyor
Tamamen kapattım bende
Hesabı dondurmadan hesabimi kaldirdim

Back