Mutfaktaki Kurtarıcılarımız...

Ultraviyole

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
601
6
46
Diğer
Bazen alelacele bir şeyler yapmak / pişirmek zorundasınızdır. Zaman dardır / yorgunsunuzdur ve hızlı olmak gerekmektedir. İşte böyle durumlarda bazı mutfak gereçlerimiz imdadımıza koşar. Bizi büyük bir dertten kurtarırlar. Doğrar,sıkar,pişirir,saklar.... zaman ve enerjiniz size , sevdiklerinize kalır.

Mutfagımızdaki kurtarıcılarımızı & olmazsa olmazlarımızı paylaşalım...

Düdüklü tencere

Mutfak Robotu

Su Isıtıcı

Meyva Sıkacağı

Buharlı Pişirici

Mikrodalga Fırın

Meyve ve Sebzelerin Ömrünü Uzatan Saklama Kapları

Mısır Tanesi Ayırma Aleti

Dijital Kaşık

Fasulye Soyacağı

Bakliyat Yıkama Kabı

Kesme Doğrama Aletleri

Son düzenleme:
fasulye soyacağını yeni gördüm güzelmiş
benim kurtarıcılarım düdüklü tencerem ve buzluğumdaki yazın hazırladığım yani şokladığım sebzelerim su ısıtıcısı rondo salata kurutucu onun dışında elim çok hızlıdır zaten

fasulye soyacağı mısır ayıklama oyy süper :)

Mikro dalga ve mini fırın, mikser, sebze soyacağı, sebze ve et için iki ayrı keskin bıçağım ve tabiiki dondurucuya önceden attığım gıdalarım, konservelerim.
bu arada fasulye soyacağı ve mısır taneleyiciye bayıldım.

Son düzenleme:
Şık Servis Tabakları ile Sıcacık Kalan Yemekler

Herşet Yerli Yerinde

Küçük Mutfakta Sıkışıklığa; Modern Bakliyatlık

Mısır taneleme, fasulye soyacağı ve modern baharatlıkmıydı neydi üçüne bayıdım... Nerede satılıyor bunlar niye ben hiç denk gelmiyorumki.

kızlar buharlı pişirici kullanan var mı? memnun musunuz? ben düdüklümün buharlı modunu kullanıyorum ama fırın şeklinde şeffaf buharlı pişirici ilginç geldi. doğalgazdan tasarruf etmiş olunur mu acaba az elektrik yakan bişeyse?

Paylaşımların için çok teşekkür ederim,hepsi birbirinden güzeller,bunları nereden temin edebilirim

Eklentiler

• $2475.webp
    $2475.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 110
  • $2313.webp
    $2313.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 126
  • $2493.webp
    $2493.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 160
  • $2309.webp
    $2309.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 116
  • $2098.webp
    $2098.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 111
fasulye soyacağını bilmiyordum, pratik temizleme kabı da hoş,yemek yaparken hiç bırakamıyorum o kabukları falan tezgahta,teşekürler;)

Pratik çöp toplamayı koçtaşta ve carrefourda buldum :-))) modern bakliyatlığı da esse'de buldum :-))) darısı arayıpta bulamayanlara kızlar

Back
X