Ben yaşadım canım.belki şu anda yine yaşayacağım hiç bir fikrim yok.silik çizgi ve beta düşüşü olmuştu.en son da adetle atılıyor.şimdi ise yine silik çizgi var .tahlil vereceğim akşam iş çıkışı.
Geçen ay Bende yaşadım adeti 2 gün geçe 18di değerim 2 gün sonra 9a düştü sonra kanamam basladı. Şuan adetime 6 gün var betam 15 çıktı kızlar sence yükselir mi
Ya inanın bende geçen ay öyle demiştim ama dayanamadım belirtiler çok ağır bastı![]()
Uzman ilaçlama aksi kesinlikle çözüm olmuuor
Tarçın tuz su bilmem ne hiç çözüm değil
Bende çok çektim karıncalardan
Hiç bişey olmasa saksıda menekşeye dadanıyorlardı
Sabır sabır dilerim:))
Bayer k-otheine siddetle oneririm
Bizimde iki senedir vardi
Bocek ilaclamaci tanidiktan aldik o kdr etki goremedim ama bu aninda kesti
valla beyaz bir ilaç var arkadaş yazmış bilmem reklam olur mu? bir de karınca yemi var. pembe ondan almıştım. çok çektim ben de. bütün mutfağı indirip tek tek dolap içlerini temizledim. bir de bu beyaz ilacı sıkmadan kesme şeker koydum bir yere hepsi oraya toplanınca sıkmıştım. çıkış yerini bulabilirseniz daha kolay olur sizin için. oraya sıkarsınız. kolaylıklar diliyorum. yaşadım bilirim. her şeyin içinden çıkarlardı. ay ne çektim. inşallah siz de bir an evvel kurtulursunuz.
Ben 5 sene boyunca mucadele ettim baktim olmuyor evi onlara biraktim çıktımhic bi cozum yolu bulamadim maalesef. Tek çözüm tasınmaktı.
Kabuk tarçın koyun ben çözümü onda buldum
sulandırıp her yere sıkılan ilaçlar var. annemlere her yıl evlerine yaparlar. gecekondu tipi ev olduğu için her türlü haşre olurdu bu ilaçla hiç olmaz. sulandırırlar duvarlar yerler her yere sıkarlar. hatta ev boyarken boyaya bile katıyorlar. bi araştırın derim
Karincalardan zamaninda cok cekmis birisi olarak bitkisel yontemler o kadar karinca icin hic bir ise yaramiyor.ben de mecbur ilac kullanmak zorunda kaldim.shock out ya da bayerin blattanex isimli ilaclari cok cok iyi bir kerede kesin cozum.bir daha da gelmiyorlar.
Canım o bela bende de vardı bürün evin her köşesinde karınca tozu dök bi lac gün beklesin süpür2 yildir gelmiyorlar bana
Tek yapacağın markete gidip karınca yemi almak, tablet olandan, bizim ki 3 günde bitti bdahada çıkmadı sıkma ilaç alma boşuna
Tek cozum Keotrine.sulandirip sıkıyorsunuz kokusuz zaten.bir daha eser yok.veterinerlerden veya eczanelerden alablrsnz
Şimdi eczaneden K-othrine toz ilacı aldım. Evi komple temizledikten sonra mutfak banyodan başlayıp her yere sıkacağım. İnşallah bu deneme ilk ve son olur da başka bir şeye gerek kalmaz. Hepinize teşekkürlerBilmiyorum eczanede satilirmi biz ziraat ilaci satan yerden almistik