Mutfakta karınca belası

Nurca55

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
487
819
18
Kızlar merhaba. Bu eve yeni taşındım. Mutfağımı acayip bir karınca sarmış durumda. Mutfağımı hep temiz ve toplu bırakırım. Ortada açıkça yiyecek falan hiçbir şekilde bulunmaz. Temizliğe çok özen gösteririm. Ama ilk kez bu evde yaşıyorum. Bu karıncadan nasıl kurtulurum? Bir de mutfağım çok büyük ve her yerdeler. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapayım nolur bilen yardım etsin.

Uzman ilaçlama aksi kesinlikle çözüm olmuuor
Tarçın tuz su bilmem ne hiç çözüm değil
Bende çok çektim karıncalardan
Hiç bişey olmasa saksıda menekşeye dadanıyorlardı
Sabır sabır dilerim:))

Kızlar merhaba. Bu eve yeni taşındım. Mutfağımı acayip bir karınca sarmış durumda. Mutfağımı hep temiz ve toplu bırakırım. Ortada açıkça yiyecek falan hiçbir şekilde bulunmaz. Temizliğe çok özen gösteririm. Ama ilk kez bu evde yaşıyorum. Bu karıncadan nasıl kurtulurum? Bir de mutfağım çok büyük ve her yerdeler. Ne yapacağımı şaşırdım. Ne yapayım nolur bilen yardım etsin.
Bayer k-otheine siddetle oneririm
Bizimde iki senedir vardi
Bocek ilaclamaci tanidiktan aldik o kdr etki goremedim ama bu aninda kesti

valla beyaz bir ilaç var arkadaş yazmış bilmem reklam olur mu? bir de karınca yemi var. pembe ondan almıştım. çok çektim ben de. bütün mutfağı indirip tek tek dolap içlerini temizledim. bir de bu beyaz ilacı sıkmadan kesme şeker koydum bir yere hepsi oraya toplanınca sıkmıştım. çıkış yerini bulabilirseniz daha kolay olur sizin için. oraya sıkarsınız. kolaylıklar diliyorum. yaşadım bilirim. her şeyin içinden çıkarlardı. ay ne çektim. inşallah siz de bir an evvel kurtulursunuz.

Bilmiyorum benim onları öldürme odaklı çözümler hiç bir zaman içime sinmedi.
Mutfağın muhtelif yerlerine salatalık kabuğu koydum bizde işe yaradı. Uzun zamandır görmüyorum.

Ben 5 sene boyunca mucadele ettim baktim olmuyor evi onlara biraktim çıktım 😁 hic bi cozum yolu bulamadim maalesef. Tek çözüm tasınmaktı.

Ben 5 sene boyunca mucadele ettim baktim olmuyor evi onlara biraktim çıktım 😁 hic bi cozum yolu bulamadim maalesef. Tek çözüm tasınmaktı.
Valla gözüm karadır çözüm bulamazsam sonunda ben de öyle yaparım

Bilmiyorum benim onları öldürme odaklı çözümler hiç bir zaman içime sinmedi.
Mutfağın muhtelif yerlerine salatalık kabuğu koydum bizde işe yaradı. Uzun zamandır görmüyorum.
Salatalık kabuğu koydum da işe yaramadı bizde 💁🏻‍♀️

Kabuk tarçın koyun ben çözümü onda buldum

sulandırıp her yere sıkılan ilaçlar var. annemlere her yıl evlerine yaparlar. gecekondu tipi ev olduğu için her türlü haşre olurdu bu ilaçla hiç olmaz. sulandırırlar duvarlar yerler her yere sıkarlar. hatta ev boyarken boyaya bile katıyorlar. bi araştırın derim

valla beyaz bir ilaç var arkadaş yazmış bilmem reklam olur mu? bir de karınca yemi var. pembe ondan almıştım. çok çektim ben de. bütün mutfağı indirip tek tek dolap içlerini temizledim. bir de bu beyaz ilacı sıkmadan kesme şeker koydum bir yere hepsi oraya toplanınca sıkmıştım. çıkış yerini bulabilirseniz daha kolay olur sizin için. oraya sıkarsınız. kolaylıklar diliyorum. yaşadım bilirim. her şeyin içinden çıkarlardı. ay ne çektim. inşallah siz de bir an evvel kurtulursunuz.
Çok sağolun yaaa inşallah 💝

Karincalardan zamaninda cok cekmis birisi olarak bitkisel yontemler o kadar karinca icin hic bir ise yaramiyor.ben de mecbur ilac kullanmak zorunda kaldim.shock out ya da bayerin blattanex isimli ilaclari cok cok iyi bir kerede kesin cozum.bir daha da gelmiyorlar.

Kokulu ürünlerle mutfağınızın temizliğini sağlayın, yerleri ve tezgahı bu ürünlerle silerseniz gelmezler. KArıncaların koku duyuları hassas oluyormuş. Yine limon, salatalık kabuğu gibi şeyler koyduğunuzda da gelmiyorlar.

Canım o bela bende de vardı bürün evin her köşesinde karınca tozu dök bi lac gün beklesin süpür2 yildir gelmiyorlar bana

Tek yapacağın markete gidip karınca yemi almak, tablet olandan, bizim ki 3 günde bitti bdahada çıkmadı sıkma ilaç alma boşuna

Tek cozum Keotrine.sulandirip sıkıyorsunuz kokusuz zaten.bir daha eser yok.veterinerlerden veya eczanelerden alablrsnz

Bizim mutfakta da tezgahin kenarından çıkıyordu. Sonra karıncaları takip edip ilk çıktıkları yeri sirkeyle sildim ve pamukla orayı kapattım tekrar gelmedi. Öldürmeye gerek kalacak kadar büyük değiller yazık ama uzaklaştırmak için sirke bir numara 👍👍

Ben hayatta kiyamam bu yüzden çok ugrastim geldikleri yerleri tek tek takip ettim buldum ve silikon falan o tarz şeyler ile kapattım. Erinmedim 1 hafta ugrastim ama sonunda başardım :KK76:

Back
X