bayanlar merhaba...
çeyizim için mutfak robotu almayı düşünüyodum.. ama evdeki tecrübelerimizden robot hem çok parçalı, yer kaplıyor, hemde pratik değil...
internette şu iki ürünü gördüm... en uygun fiyatı mutfaksepeti.com diye bir site vermiş...daha önce ordan alışveriş yapan memnun kalan varmı acaba?sizinde fikirlerinizi almak istedim...
birde sizin evde kullandığınız ürünler nasıl ve memnun musunuz? tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olucam
700 W
Cam hazneli doğrayıcı
1 lt hazne kapasitesi
20 hız ayarı
900 ml karıştırma haznesi
Metal blender ayağı
Paslanmaz çelik mikser uçları
Renk: Metalik bronz
550 WATT
Paslanmaz çelik Metal blender ayağı
Mikser uçları
1 lt. kapasiteli plastik doğrama haznesi
900 ml kapasiteli karıştırma kabı
2 kademeli hız ayarı
Doğrayıcı haznebıçak çırpma ucu ve karıştırma haznesi bulaşık makinesinde yıkanabilir
Metalik bronz
çeyizim için mutfak robotu almayı düşünüyodum.. ama evdeki tecrübelerimizden robot hem çok parçalı, yer kaplıyor, hemde pratik değil...
internette şu iki ürünü gördüm... en uygun fiyatı mutfaksepeti.com diye bir site vermiş...daha önce ordan alışveriş yapan memnun kalan varmı acaba?sizinde fikirlerinizi almak istedim...
birde sizin evde kullandığınız ürünler nasıl ve memnun musunuz? tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olucam
700 W
Cam hazneli doğrayıcı
1 lt hazne kapasitesi
20 hız ayarı
900 ml karıştırma haznesi
Metal blender ayağı
Paslanmaz çelik mikser uçları
Renk: Metalik bronz
550 WATT
Paslanmaz çelik Metal blender ayağı
Mikser uçları
1 lt. kapasiteli plastik doğrama haznesi
900 ml kapasiteli karıştırma kabı
2 kademeli hız ayarı
Doğrayıcı haznebıçak çırpma ucu ve karıştırma haznesi bulaşık makinesinde yıkanabilir
Metalik bronz