Merhaba Arkadaslar. Tam bir ay sonra, nisanin 3. de bende ameliyat olacagim ins. Su an o kadar soru varki kafamda
02.04.2012 de, yani bir gün önce ön görüsmem var, doktorum bana o gün hangi silikon, kac cc, hangi kesim vs. hepsini anlaticakmis
Ben sizinde fikrinizi almak istiyorum önce, albümüme resimler yükledim (suanki halim). sizce kac cc olur bende? (boyum 170, kilom 56) ben yuvarlak silikon istiyorum, sizce yakisir mi bana? :26: Birde ben hemsire olarak calisiyorum, sizce en gec ne zaman ise dönebilirim, 3-4 hafta sonra normal calisabilirmiyim, yoksa daha fazla zaman mi gerekli??
Merhaba Arkadaslar. Tam bir ay sonra, nisanin 3. de bende ameliyat olacagim ins. Su an o kadar soru varki kafamda
02.04.2012 de, yani bir gün önce ön görüsmem var, doktorum bana o gün hangi silikon, kac cc, hangi kesim vs. hepsini anlaticakmis
Ben sizinde fikrinizi almak istiyorum önce, albümüme resimler yükledim (suanki halim). sizce kac cc olur bende? (boyum 170, kilom 56) ben yuvarlak silikon istiyorum, sizce yakisir mi bana? :26: Birde ben hemsire olarak calisiyorum, sizce en gec ne zaman ise dönebilirim, 3-4 hafta sonra normal calisabilirmiyim, yoksa daha fazla zaman mi gerekli??
hadi hayırlı olsun şimdiden
çalışman sana bağlı benim gibiyssen ki ben ağır atlatanlardanım 3 hafta sonra çalışırsın ağır kaldırmadığın sürece ama burda okadar çok hafif atlatan varki ( inşallah sende onlardan olursun )iki hafta sonra rahatça çalışırsın kollarına dikkat ederek
doktorunu söylersen burda hastası varsa sana moral verebilir en azından iyisiyle kötüsüyle sana anlatır
doğum yapmışsan emzirmişsen üstler boşaldığından yuvarlak protez güzel duruyor
bende yuvarlak var dual plane uygulandı doktorun söyler sana hangi yöntemin uygun olduğunu
kesi yerine önce kafanda karar ver doktorunla görüş
4 nisanda yeni cicilerinle sağlıcakla aramızda olman dileğiyle
Canım bu işe başlaman konusunda karamele katılıyorum ben de 3. gün işe başlayan da var iki hafta izin alan da..Ama ben çalışıyor olsaydım 3. gün işe başlayanlardan olurdum herhalde benim iyileşme sürecim çok hafif geçti..Ayy şunun şurasında ne kalmış ameliyatına dimi ama en güzel göğüsler senin olsun şekerim...cc olarak yardımcı olmamızı istemişsin seni arkadaş olarak ekledim...ben kendimi örnek vereyim 175 boy 60 kilo da benim 310 cc oldu ve şan büyüklüğü tam ideal..önceden çoook küçüktü göğüslerim 75a yı bile doldurmuyordu..Yuvarlak silikon konusunda da doktoruna güvenmelisin bence, ben de damla silikon var mesela hem dolu dolu bir göğüs dekoltem var hem de çok doğal duruyor..Doktorun yuvarlağı uygun görüyorsa onu kullanacaktır damlayı uygun görüyorsa damlayı bu konuyu kafana takma her halukarda sonucun çoook güzel olur inşallah canım gelişmelerini takip ediyor olacağım.