mutfak ve salon dekorasyonu

yafatosyagmur

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3
0
16
İzmir
Kızlar acil olarak yardıma ihtiyacım var ev yaptırıyoruz ve ben mutfak ve salon dekorasyonu konusunda sorun yaşıyorum.Pek çok siteden baktım mutfak dolaplarına ancak çok beğenmedim ve bana sıradan geldi.renkli murfak dolapları hakkında ne düşünüyorsunuz (sanırım ben ince zarif bir farklılık arıyorum)bu konuda yardımcı olur musunuz?
Salon mobilyalarında ise beyaz yada krem lullanmayı düşünüyorum.Salonda niş kullanımını nasıl buluyorsunuz ? Dekorasyonla ilgili fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

bence sadelik her zaman güzel oluyor.beyaz hem sadeliğn hemde ferahlık ve şıklığın rengi bence.beyazdan asla vazgeçmem.sadece beyazın içerisinde gerek duvarınıza gerekse mobilyanızdaki bir ayrıntıya sevdiğiniz birkaç rengi katabilirsiniz.ama abartılı olmayacak şekilde küçük ayrıntılara yani.mesela niş düşünüyorsanız nişler farklı bir renk olabilir buna karşılık aksesuarlarınızı zıt renklerde seçebilirsiniz.mutfağa gelirsek ben mutfağın kadının kişiliğini yansıttığını düşünüyorum.sonradan sıkılacağınız şeyleri yaptırmayın.ruhunuzda olanı mutfağınıza yansıtırsanız orada hep mutlu yemekler yapabilirsiniz:)))kolay gelsin

Lake mutfak yaptırırsanız istediğiniz rengi seçebilirsiniz diye biliyorum. Hazır mutfak satan firmalarda belki mümkün değildir, ama marangoza yaptırtırsanız renk konusunda sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum.

Hazır mutfak satan firmalar da, marangozlar da evinize gelip mutfak için parasız çizim hazırlayabiliyorlar. Bir kaç yere çizim yaptırttıktan, dolap kapaklarının şekilleriyle ilgili katalog veya örneklere de baktıktan sonra kafanızda bazı şeyler netleşebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…