mutfak urunleri satilik...

Merhaba benim de ekmek kizartma makinem bozuldu bosch markaydi bosch zor bozulur ama bozulunca da servis parasi cok tutar bilen bilir:) elinizde uygun ekmek Kızartma Makinesi varsa alabilirim

Arkadaslar philips kati meyve sikacagini 160 liraya dusurdum...Bebegi olan anneler ve saglikli yasamayi sevenler bu makineyi kacirmamali...internetten fiyatlarina bakabilirsiniz sifirdan farksizdir ...

Meyva sikacaginin ve tost makinesinin modelini yazabilir misiniz.blendir kesinsatildi mi?

tost makinesine almak istiyorum birkaç fotoğraf daha ekleyebilir misiniz?

Canim telefonda oldugum icin su an foto yukleyemiyorum ..ama o fotograftakinin aynisidir.asla cizik ya da vuruk bi tarafi yok..olursa zaten urunumu geri alirim merak etme fiyati da 60 lira bu fiyata bulmaniz imkansiz garanti ederim dusunurseniz ozelden gorusebiliriz...

Merhaba evimi bosaltiyorum bu sebepten mor korkmaz tost makinesi,korkmaz celik caydanlik,philips kati meyve sikacagi,kalorifer ustu perdelerim krem rengi,yatak ortusu , satiliktir....ilgilenenler ozelden yazabilir..

..................................................................

Son düzenleme:
Korkmaz celik cay makinesi ve piranha tablet gunessel arkadasima satilmistir gule gule kullansinnnnnn ;-) diger urunler satistadir daha aklima gelmeyen urunler de var ihtiyaci olanlar soylesin koskoca evi bosaltiyorummmmmmm;-)

gökçecim 15 gün oldu hala gelmedi canım ya ürünlerim

Back