mutfak urunleri satilik...

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.496
798
Merhaba evimi bosaltiyorum bu sebepten mor korkmaz tost makinesi,korkmaz celik caydanlik,philips kati meyve sikacagi,kalorifer ustu perdelerim krem rengi,yatak ortusu , satiliktir....ilgilenenler ozelden yazabilir..

Canim foto atamiyorum su an telden giriyorum 450 liraya aldim 175 e vericem belki biraz pazarlik yapabiliriz butun hazneleri celik plastik hicbir yeri yok;-)

Merhaba evimi bosaltiyorum bu sebepten mor korkmaz tost makinesi,korkmaz celik caydanlik,philips kati meyve sikacagi,kalorifer ustu perdelerim krem rengi,yatak ortusu , satiliktir....ilgilenenler ozelden yazabilir..
Slm caydanlik elektriklimi oyleyse ic dis foto eklermisin birde fiyati nedir

merhaba fiyat olarak 70 lira ...sadece iki kez kullanıldı üzerine hiçir çizik dahi mevcut değildir..139.90 liraya ocak ayında aldım..elektriklidir aynı zamanda kettle olarak kullanılır ..

makine bu..fiyatı 60 lira çok az kullanıldı üstünde çizik ya da başka bir deforme bulunmaz ...:2::2::2:

katı meyve sıkacağı udur..bunu sadece 3 kez kullandım..reklamlarda çıkıyordu bir ara soymadan kesmeden yıkayıp direkt atıyorsunuz içine her şeyin suyunu sıkıp size veriyor..maydonoz dahil. enim meyveyle aram olmadığı için satıyorum hiçbir deformasyonu yoktur...fiyatı 175 lira çünkü ben kendilerini 450 liraya aldım..ufak bir pazarlık yapılabilir ozelden görüşebiliriz

Arkadaşlar ürünlerde hiçbir bozulma ya da deformasyon yoktur emin olabilirsiniz ..beğenmediyseniz iade kabul ederim ama böyle bir şey olmayacağından eminim ...ciddi alıcılarla pazarlık yapılır...ihtiyacı olan hiç düşünmesin ...

arkadaşlar ayrıca elimde bir adet pıranha tablet bulunmaktadır..o da yine az kullanılmış ve hiç bir arızası yoktur..onu de 75 liraya vereceğim..

Kizlar elimde sinbo 3028 blendar beyaz renkli olup fiyati sadece 25 liradir yok mu ihtiyaci olaaaannnnnn

cnm blender istiyorum ama şuanda aynı koddaki ürünün sıfırı bimekste 23 lira, eğer çok uygun tutarsan almak isterim.

Sinbo cubuk blender satilmistir alan arkadasima hayirli olsun..Kizlar ne ihiyaci olan varsa soylesin evi dagitiyorummmmm ...

Korkmaz celik cay makinesi ve piranha tablet gunessel arkadasima satilmistir gule gule kullansinnnnnn ;-) diger urunler satistadir daha aklima gelmeyen urunler de var ihtiyaci olanlar soylesin koskoca evi bosaltiyorummmmmmm;-)

Merhaba benim de ekmek kizartma makinem bozuldu bosch markaydi bosch zor bozulur ama bozulunca da servis parasi cok tutar bilen bilir:) elinizde uygun ekmek Kızartma Makinesi varsa alabilirim

Merhaba benim de ekmek kizartma makinem bozuldu bosch markaydi bosch zor bozulur ama bozulunca da servis parasi cok tutar bilen bilir:) elinizde uygun ekmek Kızartma Makinesi varsa alabilirim

Maalesef canim ekmek kizartma yok :-( tost makinem var ilk sayfada ...

Korkmaz celik cay makinesi ve piranha tablet gunessel arkadasima satilmistir gule gule kullansinnnnnn ;-) diger urunler satistadir daha aklima gelmeyen urunler de var ihtiyaci olanlar soylesin koskoca evi bosaltiyorummmmmmm;-)

teşekkür ederimm canımmm dediğim gibi resim yükle belki başka ihtiyacımda çıkabilir

Arkadaslar philips kati meyve sikacagini 160 liraya dusurdum...Bebegi olan anneler ve saglikli yasamayi sevenler bu makineyi kacirmamali...internetten fiyatlarina bakabilirsiniz sifirdan farksizdir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…