Mutfak Dekorasyonu Mutfak tezgahım için yardım istiyorum

SPELL42

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2008
1.093
23
358
Mutfak yaptırıyoruz tezgah konusunda kararsız kaldım.Mutfak dolapları beyaz sadece alt kasımlarda 10 cm lik siyahlık var Müteahhitin gösterdiği tezgah granit ve enucuz olnı siyah istemiştim ben o da çok pahalı gibi hangi renk uygun olur siyahın kullanımı zor mu? Dola arası da siyah beyaz olacak....
önerilen tezgah renkleri buna benzer ... Bir de ankastre seti almam lazım hangi markayı önerirsiniz ...Mutfak penceresi önünde evye var.Oraya nasıl perde yapmam uygun olur....

L şeklinde oldu tezgah buzdolabım bu dolabın dışında kaldı bir de masa düşünüyorum sonra nasıl olur bilemiyorum şimdilik.......

merhaba, güle güle kullanın mutfağınızı çok hoş görünüyor :)
zebradan memnunmusunuz acaba mutfakta? ben de zebra ile jaluzi arasında çok kararsızım... hangisini yaptırsam acaba?

Önce Allah kolaylık versin diyorum.
Resimlerde sanki tezgah var gibi görünüyor ..
Bende bu konuda çok kararsız olduğum için konu açmıştım ama hala kararsızım siyah istiyordum sanırım beyaza dönücem bende..

merhaba, güle güle kullanın mutfağınızı çok hoş görünüyor :)
zebradan memnunmusunuz acaba mutfakta? ben de zebra ile jaluzi arasında çok kararsızım... hangisini yaptırsam acaba?

evet bi keresinde yağ sıçrattım ama çok çabuk sildim ve çıktı yağ lekesi silinebiliyor olması da gayet iyi ben memmnunum benim ki bir de evye üstü olmasına rağmen....

ben ara mozaikle uyumlu olsun diye siyah tezgah istemiştim evet şık ve güzel duruyor ama suyu kireçli bir yerdeyseniz beyaz daha kullanışlı olur...Ben hep silmek zorunda kalıyorum....kireç lekesi kalmasın diye...

ben ara mozaikle uyumlu olsun diye siyah tezgah istemiştim evet şık ve güzel duruyor ama suyu kireçli bir yerdeyseniz beyaz daha kullanışlı olur...Ben hep silmek zorunda kalıyorum....kireç lekesi kalmasın diye...

Sizdede mi çimstone savana var yoksa başka bir tezgah markasımı var?
Bulunduğum bölgede su kireçli değil ama yinede olumludan çok olumsuz yorum duyduğum için vazgeçtim siyahtan
Belenco krista white yaptırıyorum umarım yakışır şık durur .

Çok şık görünüyor gercekten .
Sizin dolaplarınız komple beyaz yada krem olduğu için zaten açık renk tezgah yapsaydınız hiç göstermezdi herhalde araya renk katmak gerek diye düşünüyorum ben beyaz mutfaklarda..
Sizin de tezgahınızla bence şık bir görünüm olmuş.
Bende tek kanatlı zebra ve arkaya stor yaptırmayı düşünüyorum Camın biri tam evyenin olduğu yerde tek kanatlı zebra çıkarılıp yerde silinebiliyormuş çift taraflı yani stor istemeyen zebralar çıkarılmıyormuş takılı halde arasına sert bir şey konularak silinebiliyormuş oda çok yorucu olur diye bende stor ayrı zebrayı da tek kanat olarak ayrı yaptıracağım temizliği kolay mı siz memnunmusunuz ??

Aslında tam ne bende bilmiyorum sadece rengi siyah istedim benimde mutfağımda 2 cam var biri yere kadar silme kısmına gelince daha 4-5 ay oldu taşınalı hiç silmedim daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…