Merhaba arkadaşlar. Evimizi baştan yaptırıyoru ve mutfağımız için firma akrilik tezgah önerdi. Highglass kapak, tezgah arası cam tercih edeceğim. Fakat tezgah tam bir muamma. Çimstone ile akrilik arasında kaldın. Açik renk yaptıracağım renk belli. Ama malzeme hangisi? Akrilik kullandınız mı? Yorumlar çabuk çizildiği yönünde ve hijyenik şık olduğu. Fiyatı da baya pahalı ama orasından ziyade kullanışı oneml8. Pisman olmak istemiyorum. Kararsızım. Siz olsanız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Dekorasyonu Mutfak tezgahı kararsızlığı
- Konu Sahibi yoncagul
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sevgili Yoncagul,
Akrilik malzeme kullanabilirsiniz ancak tezgah arasi cami estetik bakimdan hic kimseye tavsiye etmiyorum. Alinlik yani cam tezgahin gelecegi kisimla tezgahiniz ayni malzemeden yapilmis olmali. Hic olmazsa ayni renk olmasina dikkat edin. Hele ki cam tezgah olup da Bogaz koprusu, yesil cimenler olayina hic girmeyin. Bu tip tezgahlarin ve gergi tavanin mimari bakimdan kabul edilir yani yoktur. :)
Akrilik malzeme kullanabilirsiniz ancak tezgah arasi cami estetik bakimdan hic kimseye tavsiye etmiyorum. Alinlik yani cam tezgahin gelecegi kisimla tezgahiniz ayni malzemeden yapilmis olmali. Hic olmazsa ayni renk olmasina dikkat edin. Hele ki cam tezgah olup da Bogaz koprusu, yesil cimenler olayina hic girmeyin. Bu tip tezgahlarin ve gergi tavanin mimari bakimdan kabul edilir yani yoktur. :)
Çimstone kullanıyorum memnunum çizilme vs olmuyor. Diğer dediğinizi bilmiyorum.
çimstonun hangi modelini kullanoyorsunuz biz evimize lapland yaptırdık çay lekesinin bile izi kaldığını söylemişit mobilyacımız böyle birşey başınıza geldi mi ? Şuan nişanlıyım 5 ay sonra düğünüm var o zaman eşyalarımı kulanmaya başlayacağım. Yaptırmadan önce kullanıcı yorumalrını okumuştum çoğu kişi memnun oldugnu dile getirmişti ama yine de aklımda soru işareti var
Modelini bilmiyorum bu kendi tezgahımın resmi 8 yıldır kullanıyorum en çok kullandığım yer burası titiz ve dikkat eden bi insan değilim ama hiç leke çıkmadığı olmadı. bir tek sanki musluğun arkasında kalan kısım çok su gelip ıslandığı için ve ben kurulamadığım için çok hafif sarardı gibi ama sanırım o benim kullanım hatam.çimstonun hangi modelini kullanoyorsunuz biz evimize lapland yaptırdık çay lekesinin bile izi kaldığını söylemişit mobilyacımız böyle birşey başınıza geldi mi ? Şuan nişanlıyım 5 ay sonra düğünüm var o zaman eşyalarımı kulanmaya başlayacağım. Yaptırmadan önce kullanıcı yorumalrını okumuştum çoğu kişi memnun oldugnu dile getirmişti ama yine de aklımda soru işareti var
Sevgili kedikedi84, sevgili Chharlotte,
Fotograftaki de Lapland diye dusunuyorum. Hangi tezgah olursa olsun kesme tahtasi kullanmak, islak birakmamak, nihale kullanmak ve lekeyi hemen silmek gerekiyor. Tezgaha ne kadar iyi bakilirsa o kadar iyi geri donusu oluyor biliyorsunuz.
Fotograftaki de Lapland diye dusunuyorum. Hangi tezgah olursa olsun kesme tahtasi kullanmak, islak birakmamak, nihale kullanmak ve lekeyi hemen silmek gerekiyor. Tezgaha ne kadar iyi bakilirsa o kadar iyi geri donusu oluyor biliyorsunuz.
Modelini bilmiyorumEki Görüntüle 2144769 bu kendi tezgahımın resmi 8 yıldır kullanıyorum en çok kullandığım yer burası titiz ve dikkat eden bi insan değilim ama hiç leke çıkmadığı olmadı. bir tek sanki musluğun arkasında kalan kısım çok su gelip ıslandığı için ve ben kurulamadığım için çok hafif sarardı gibi ama sanırım o benim kullanım hatam.
şuan çok sevindim tezgahımın aynısı ve herhangi bir sorun yaşamamışsınız teşekkürler bilgi verdiğiniz için
Sevgili kedikedi84, sevgili Chharlotte,
çok haklısınız G glo titizlikle kullandığım halde en ufak bir şey de leke vs kalsa çok üzülürdüm sanırım :/
Her malzemenin artilari eksileri var, onemli olan kullanici aliskanliklarina uygun malzemenin secilmesi, bayilerin de kullaniciyi kendi aliskanliklarina uygun malzemeye yonlendirmesi lazim, ornegin tezgah siklikla islaniyor mu, ne siklikla kullaniliyor, nasil bir ocak kullanilacak vs. ama satis temsilciliklerinin tam anlamiyla uzmanliklari ve egitimleri olmadigi icin sizleri de kulaktan dolma bilgiler veya munferit olaylarla yanlis yonlendirebiliyorlar. Ayni sey beyaz esya icin de gecerli, bir cok bayi maalesef ortaokul fizik, kimya bilgisine dahi sahip olmadigi icin mutfaklarimizda kazalar yasaniyor. Tavsiyem kendi arastirmanizi kendinizin yapmasi daha sonra satis temsilcilikleriyle istisare yapmaniz yonunde.
sevgili yoncagul,
Gule gule kullanin tezgahinizi, sanirim Lapland yaptiracaksiniz, guzel secim ancak mimari bakimdan tavsiyem daima tezgah ve alinligin ayni malzemeden yapilmis olmasindan yana cunku iki farkli malzeme gozu kesiyor ve estetik bir goruntu ortaya cikmiyor. Temizlige zaman ayiramiyorsaniz cam secilebilir belki, bilemiyorum nasil bir uyum cikar ortaya, iyi dusunmek lazim, birbirine en uygun ikiliyi bulmak lazim.
Bazen oyle pres yapiyorlar ki neredeyse ben dahi gaza gelip Istanbul silueti yaptiracagim, aman dikkat, her zaman hoslanmadigimiz seyler icin "Hayir." demeyi bilelim kimseye ayip olmaz. Bizim evimiz bizim kararimiz. :)
Gule gule kullanin tezgahinizi, sanirim Lapland yaptiracaksiniz, guzel secim ancak mimari bakimdan tavsiyem daima tezgah ve alinligin ayni malzemeden yapilmis olmasindan yana cunku iki farkli malzeme gozu kesiyor ve estetik bir goruntu ortaya cikmiyor. Temizlige zaman ayiramiyorsaniz cam secilebilir belki, bilemiyorum nasil bir uyum cikar ortaya, iyi dusunmek lazim, birbirine en uygun ikiliyi bulmak lazim.
Bazen oyle pres yapiyorlar ki neredeyse ben dahi gaza gelip Istanbul silueti yaptiracagim, aman dikkat, her zaman hoslanmadigimiz seyler icin "Hayir." demeyi bilelim kimseye ayip olmaz. Bizim evimiz bizim kararimiz. :)