M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 48 14 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #1 Mutfak tezgahının desenini ve rengini beğenmiyorum yeniden yaptırmakta fiyat açısından fazla geliyor. Boyadan da genelde memnun olmuyolar bu yüzden kaplamak istiyorum nasıl yapabilirim nerden alabilirim ne kadar dayanıklı olur. Beyaz istiyorum
Mutfak tezgahının desenini ve rengini beğenmiyorum yeniden yaptırmakta fiyat açısından fazla geliyor. Boyadan da genelde memnun olmuyolar bu yüzden kaplamak istiyorum nasıl yapabilirim nerden alabilirim ne kadar dayanıklı olur. Beyaz istiyorum
W writer_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2014 38 20 88 İstanbul 9 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #2 X1 ürünü çok met ediyolar bende mutfak dolaplarımı boyamak istiyorum internette çok araştırdım bak istwrsen canım
X1 ürünü çok met ediyolar bende mutfak dolaplarımı boyamak istiyorum internette çok araştırdım bak istwrsen canım
Mugolata Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2020 636 1.003 63 33 20 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #3 İnstagramda renklendir hayatını diye bir sayfada gördüm çok hoşuma gitmişti. Ben de düşünüyorum ama henüz sipariş vermedim
İnstagramda renklendir hayatını diye bir sayfada gördüm çok hoşuma gitmişti. Ben de düşünüyorum ama henüz sipariş vermedim
H haticeeeem Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2020 14 14 3 35 28 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #4 Bende böyle bir öneriye ihtiyacım var arkadaşlar, Önerisi olan var mı acaba? Mutfak dekorasyonu için...
Bende böyle bir öneriye ihtiyacım var arkadaşlar, Önerisi olan var mı acaba? Mutfak dekorasyonu için...
M Mavvviii Guru Kayıtlı Üye 24 Haziran 2011 417 79 298 İstanbul 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #5 boyadınız mı kapladınız mı merak ettm, ben de bir eğişim düşünüyordum da...