• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak tezgahı en az ne kadardır?

misslola35

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2015
460
384
33
Selam hanımlar.
Birkaç ay önce mutfakta dalgınlıktan sıcak tenceresini beyaz tezgahın üzerine bıraktım ve tezgahımın üstünde yanık izi kaldı. Temizlik yapa yapa eskisi gibi olmasa da sarı iz olarak kaldı ve kalacak.
Şimdi kirada olduğum daireyi boşaltacağım fakat tezgahtaki iz düşündürüyor beni. Benden sonrada öğrenciye verilecek daire ama bu konuda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.
Depozitodan mı keserler yoksa benim karşılamamı isterler bir fikrim yok. Tezgahın cinsinin ne olduğu konusunda da bir fikrim yok ama hemen böyle yandığına göre çok pahalı bir şey değil. Ev sahibine söylesem ki kadınla daha hiç karşılaşmadım emlakçı vasıtasıyla oldu bitti her şey... Tezgah fazla büyük değil ama ücreti en az bana ne kadara mal olur? Ne yapmam gerek?

Tezgahın cinsini öğrenseniz önce?
Bir de kaç metre?

Durumu görüşün en iyisi, belki hiç problem etmeyecek bile öğrenciye falan verecekse.

O yanan tezgahların metrekaresi koçtaşta 40-50 tl birşeydi en ucuzu çünkü. 2 metre olsa tezgahınız takılması falan en fazla 200 tutar gibi.

Tezgahın cinsini öğrenseniz önce?
Bir de kaç metre?

Durumu görüşün en iyisi, belki hiç problem etmeyecek bile öğrenciye falan verecekse.
2 metre kadardır tezgahın uzunluğu küçük tezgahım. Problem ederlerse de depozitodan keserler mi? Onu düşünüyorum. Depozitodan kesmeleri daha iyi olacak ekstra bir ücret daha ödeyemem bu yüzden :(

O yanan tezgahların metrekaresi koçtaşta 40-50 tl birşeydi en ucuzu çünkü. 2 metre olsa tezgahınız takılması falan en fazla 200 tutar gibi.
Peki depozitodan mı keserler? Evim eşyalıydı çünkü eşyaları ve diğer alanları temiz kullandım bir tezgah düşündürüyor beni.İnşallah 200 lira ile kurtarabilirim.:(

Tezgah derken mermer mi ? öyle ise 200 tl falan değil en az 1000 tl daha geçen annem yaptırdı.
Ama sonuçta depozito veriyorsunuz boşuna değil ...bilerek yapmadınız sonuçta

Tencere ile yanabilecek tezgah zaten en ucuz tezgahtir korkmayin.

Yapi marketlerinden fiyat arastirmasi yapip ev sahibinizle gorusun. Hakkindan fazlasini kesmeye kalkmasin depozitodan.

Peki depozitodan mı keserler? Evim eşyalıydı çünkü eşyaları ve diğer alanları temiz kullandım bir tezgah düşündürüyor beni.İnşallah 200 lira ile kurtarabilirim.:KK43:
Kendiniz yaptırın temizce teslim edin. Ev sahibiniz belki makul biridir yada paragöz.

O zaman mecbur Ikea'ya gidip konuşmam gerek,evimin birçok eşyası oradandı belki ona benzer tezgahı oradan bulurum. Parasını da depozitodan kesilmesini isterim çünkü zaten tek başımayım,tek başıma tezgah yaptırmaya cesaret edemem. Ev sahibininde fazla bir şey diyeceğini sanmıyorum kirasını günü gününe yatırdım çünkü:(

Buraya bir fotoğraf koyun,tezgahın cinsini anlayan çıkar belki.
Ona göre fiyat araştırması yapın.
Sonra direkt evsahibiyle görüşün konuyu.

Aslında görüşmeye bile gerek yok, sonuçta depozito vermek için evi inceleyecek, problem olarak görürse o söyler zaten.

Ama depozitodan kesmek için siz de bilin az çok fiyatı.

Selam hanımlar.
Birkaç ay önce mutfakta dalgınlıktan sıcak tenceresini beyaz tezgahın üzerine bıraktım ve tezgahımın üstünde yanık izi kaldı. Temizlik yapa yapa eskisi gibi olmasa da sarı iz olarak kaldı ve kalacak.
Şimdi kirada olduğum daireyi boşaltacağım fakat tezgahtaki iz düşündürüyor beni. Benden sonrada öğrenciye verilecek daire ama bu konuda sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.
Depozitodan mı keserler yoksa benim karşılamamı isterler bir fikrim yok. Tezgahın cinsinin ne olduğu konusunda da bir fikrim yok ama hemen böyle yandığına göre çok pahalı bir şey değil. Ev sahibine söylesem ki kadınla daha hiç karşılaşmadım emlakçı vasıtasıyla oldu bitti her şey... Tezgah fazla büyük değil ama ücreti en az bana ne kadara mal olur? Ne yapmam gerek?
Yakin zamanda mutfak tezgahlari fiyatlarına bakmistim mermerit tezgahların metrekare si 150 liradan başlıyordu.

Back
X