merhabalar :)
Size biraz araştırmalarımın detaylarından ve izlenimlerimden bahsedeyim...Çimstone güzel bir ürün..kuvars taşlarının plaka haline gelmesiyle oluşuyor..Plaka haline gelirken içerisine kuvars taşlarının değişik renklerde ve desenlerde görülmesi için boya,cam,ayna gibi malzemeler katılıyor..küçük ebatlı mutfaklarda ek yeri de olmayacağı için güzel olabilir..Tabi uygulayacak yani montajını yapacak firmanın kalitesi çok önemli bir faktör..Ancak sizin mutfağınız büyük anladığım kadarıyla..Dolayısı ile açık renkli krem renk de seçseniz, ek yerleri en iyi uygulama da bile az da olsa gözükebilir..Bizim evde çocuklar da var biz de Çimstone u özellikle bu sebepten dolayı istemedik..Tabi
Çimstone nasıl bir marka ise
Belenco ve
Silestone da kuıvars tezgah markası..Bunlarda da bu durum geçerli yani:)
Bir de taş tezgahlarda illa ki gözenek yapısı var..biraz rahat davranıp silmeyi unutunca iz kalabilme riski var.İşte biz eşim çocuklar biraz risksiz yaşayalım,estetik ve şık bir görünüm elde edelim düşüncesiyle
Corian Tezgah yaptırdık..
Corian Tezgah renkleri Çimstone un renklerinden çok daha fazla...Yaklaşık 70 renk var diyebilirim..Mutlaka sizin beğeneceğin bir renk vardır:)İnanıyorum:)
Krem renk olarak Corian markasında çok alternatif var..Ton olarak hatırlıyorum çok zarif Corian renkleri var. yazımda bahsettiğim firma
Krea Granit evet profesyonel ve yurtdışında da çok iş yapan bir firma olduğu için hangi marka hangi renk tezgah hangi dolap ile uyum sağlar biliyorlar..Ve de uygulamaları gerçekten kaliteli..biz memnun kaldık..arkadaşlarımız da aynı firmaya dolayısı ile Krea Granit e yaptırdılar..Bir de bu dekorasyon işlerinde gerçekten referans çok önemli olduğu bir gerçek yani..sonuçta eve geliyor firma ekipleri ve evdeki çalışma bambaşka bir durum..eve gelen herkes yani her firma mükemmel olmayabilir..bu yüzden referansla ve çok iyi araştırmayla ben kendi evime bir firmayı kabul edebilirim.Bu anlamda örneğin ben iyi araştırma yaptım diyebilirim..ve memnun kaldım arkadaşlarıma da referans oldum..hatta onlara biraz daha indirim yaptırdım diyebilirim..
Corian Metretül Fiyatı ekonomik!.bu da mutluluk verici:)garanti için de kalite garantileri mevcut ve her ürün de 10 sene uygulama garantileri mevcuttu.Buna bir de ayrıca fabrika garantilerini ekleyebilirsiniz..
özetle mutfak sizin ama büyük şık ve ek yeri görmek istemiyorsan Corian çok şık olur derim..Bir daha ki sene yazlığımızdaki mutfak ve banyo tezgahlarını da Corian a çevirmeyi planlıyoruz örneğin..
eminim sizin de çok güzel olur ve mutlu olursunuz...insanın evi güzel olunca içi de huzurla doluyor çünkü:)..
sevgi ile..