Mutfak Dekorasyonu Mutfak Tezgah seçimi 🙄

Tesla58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2019
630
462
103
Arkadaşlar merhaba eve tezgah yaptircaz beyaz granit mi yoksa mermerit mi veya cimstone mu yardımcı olursanız sevinirim

Normal granit annemin evindeydi modası geçtı. Beyaz çimstone 1.5 yıl kadar kullandım. Yeni bizim evimize yapılmıştı. Köşeler ne yaparsan yap sararıyor. Şu an şehir değişikliği yaşadığımızdan kirada oturuyoruz. Siyah çimstone buradaki tezgahım çok çok memnunum. Ağır güzel bir duruşu var. Yeniden ev yaptırsam tezgahım kesinlikle siyah olur.

Arkadaşlar merhaba eve tezgah yaptircaz beyaz granit mi yoksa mermerit mi veya cimstone mu yardımcı olursanız sevinirim
Annemin evinde cimstone vardı . Çok kötü oldu ne kadar dikkat edersek edelim sarardı kenarları sapsarı oldu . Bir şey dökülse lekesi kaldı çok zor geçiyordu . Bazı yerlerde sarı sarı lekeler kaldı geçmedi . O yüzden bne sevmiyorum . Benim şimdiki granit . Eski model gibi duruyo ama çok kullanışlı. . Güzel renk bulursanız granit daha kullanışlı gibi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…