Selam Kizlar sürekli ev ilanlarina bakip degerlendiriyorum
ve malesef amerikan mutfaklilarin fiyati bazen daha uygun oluyor..
Sizce amerikan mutfakli ev nasil olur kullaniş bakimindan?
Amerikan mutfakla heryer yag mi olur kokumu siner?
yoksa aspiratörler kokuyu alirmi yagi ceker mi?
Amerikan mutfak derken ne demek istiyorsun,anlayamiyorum
Su dolaplariyla beraber,elektronik esyalari takim olan mutfagi kastediyorsan bence cok kullanislilar,hic yag kokusu sinmiyor,bende ondan kullaniyorum,hic bir zorlugunu cekmedim,tavsiye ederim...
Ben oy kullandım ama yorum yapmamıştım..Bence ayrı mutfak daha kullanışlı bizim kışlık evin mutfağı ayrı yazlığın amerikan ama tüm koku ve herşey salona doluyor ve herkes görüyor en güzeli ayrı olması hem daha derli toplu duruyor..
Ben oy kullandım ama yorum yapmamıştım..Bence ayrı mutfak daha kullanışlı bizim kışlık evin mutfağı ayrı yazlığın amerikan ama tüm koku ve herşey salona doluyor ve herkes görüyor en güzeli ayrı olması hem daha derli toplu duruyor..
Günaydın canım oyumu kullandım yorumumuda yapayım annemin bir arkadaşının evi amerikan mutfak salon ve mutfak bir fakat arkadaşı hiç memnun degil yemek yaparken bütün koku salona siniyor istedigi kadar davlumbazı açsın hiç fark etmiyor eve kalabalık bir misafir gelse herkes onu izliyor gibi oluyor rahat hareket edemiyor o yüzden kadın hiç memnun degil en iyisi kapalı bir mutfak diyor.
Günaydın canım oyumu kullandım yorumumuda yapayım annemin bir arkadaşının evi amerikan mutfak salon ve mutfak bir fakat arkadaşı hiç memnun degil yemek yaparken bütün koku salona siniyor istedigi kadar davlumbazı açsın hiç fark etmiyor eve kalabalık bir misafir gelse herkes onu izliyor gibi oluyor rahat hareket edemiyor o yüzden kadın hiç memnun degil en iyisi kapalı bir mutfak diyor.
kesinlikle normal mutfak diyorum ablamın amerikan mutfak hiç sevmiyorum ben arkada misfir otururken göz önünde iş yapmak can sıkıcı ama mutfakla oturma odası yanyanaysa sevimli bir pencere açılabilir,servis yaparkende kolaylık sağlarbendemi yaptırsam ne
tabikide normal mutfak canım şahsen ben evde misafir varken birşeyler yapamam amerikan mutfakta hem kokuyu anlatamam bizde bir ara bir ev bakmıştık sanırım kadın o gün kelle paça yapmış rahatsız olduk en güzeli her zaman normal mutfak
salon değil de oturma odasıyla beraber olduğunda kullanışlı olacağını düşünüyorum
hatta kendi aldığımız evde oturma odasıyla mutfak duvarı ortak olunca yıktırmak istedim
ama eşim ve müteahhit benimle aynı fikirde olmadıyaptıramadım