Mutfak sandalyelerimi yeniledim !

çok şeker olmuşşşşş ...eline emeğine sağlık. güzel bi fikir ... bir de arkadan duruşlarını çekip eklemen mümkün mü arkadaşım

çok cici olmuş
peki arkaları nasıl yani nasıl geçirdin onları.lastikli filan mı

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar hemen çekip ekliyorum arkalarınıda,sıcak sıcak daha yeni bitirdim bunları,yakında bunlara ek bir sürprizim daha olacak mutfaklarınız şenlenecek anlıyacağınız,maliyetide düşük bana toplam 9 liraya mal oldu,alt kısımda lastik kullandım üst tarafı diktim.

Önce boyuyacaktım ama sabredemedim hemen kapladım,umurım sizlere iyi bir fikir olur

harika ve çok şık olmuş yaratıcılığına ve zevkine hayran kaldım emeğine sağlık...

ellerine sağlık güzelliklerle kullan.benim sandalyemin aynısı bende yapmayı düşünüyorum.kaç ilmek kaç şişle biraz anlatırmısın..

Çok teşekkürler Gül güzeli ve Meleekciğim
Melekciğim ben içine ip katmadım 60 ilmekle altları başladım şiş 4 numara kullandım,üstleride 55 ilmek yaptım işte 60 a 60 olucak şekilde bitir canım,şimdiden kolay gelsin.Haaa bu arada düz örgü yaptım.

Son düzenleme:
Ya bu sakallı iplerle neler neler yapılıyor, çok güzel olmuş, eline sağlık...

ay çok çok güzel olmuş benimdesandalyelerim böyle bende yapmak istiyorum ama
hiç örgüden almam şimdi bana briaz detaylı anlatırmısınız nasıl yapıcağımı
size zahmet azıcık ince ayrıntıları ile anlatırsınız yapmak istiyorum çok beğendim

ayy çok iyi bir fikir anneme hemen göstereceğim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…