merhaba arkadaslar bu mutfakların renklerinde kararsız kaldım.. sizce hangi renk daha iyi ranglerde karasız kaldım... kapı parke ve duvarla nasıl bi renk uyumu sağlaya bilirim...yardımcı olursanız sevinirim simdiden tesekkürler........... BU ARADA DUVAR RENGİ ÇAKIL TASI RENGİ OLSUN İSTİYORUM...
bizde evimizin mutfak dolaplarını yaptırıyoruz.beyaz lake ve bordoya karar verdik.kırmızı çok canlı olur zamanla yorar diye düşündüm.tezgahı siyah granit düşünüyorum.tezgahın arkasına da bordo siyah ve beyazdan oluşan taşlar taktırmayı düşünüyorum.bordo ve siyah çok az olacak aralara serpiştirilecek.mutfak takılsın tezgah takılsın taşlara ona görede bakabiliriz.benim ilk resim mürdüm de çok hoşuma gitti kremle çok hoş olmuş.
ben kirazı sevmiyorum açıkçası mürdüm çok güzel ama mürdümde kolay sıkılabileceğin bir renk bence. bambu çok güzel hem gözü yormayan bir renk bunun daha tatlı tonları var kolay kolay sıkılmayacağın bir renk. tabi karar senin.
1.si çok güzel ama 3.sü daha kullanışlı gibi, arkadaşların da dediği gibi mürdümden sıkılabilirsin
bu arada ilk ikisi parlak kızlar, çok görüyorum böyle mutfakları ama merak ettiğim bunlar leke belli etmez mi, çok parlak sonuçta, azıcık bi nemli ya da yağlı elle değsen lekeyi göstermez mi
1.si çok güzel ama 3.sü daha kullanışlı gibi, arkadaşların da dediği gibi mürdümden sıkılabilirsin
bu arada ilk ikisi parlak kızlar, çok görüyorum böyle mutfakları ama merak ettiğim bunlar leke belli etmez mi, çok parlak sonuçta, azıcık bi nemli ya da yağlı elle değsen lekeyi göstermez mi
Bence 1.si çok güzel benim seçme şansım olsaa 1.yi seçerdim ama arkadaşımızn dedii gibi 3. de çok hoş siyah beyz olmasın da sıktı artık yaaa siyah beyaz herkesinki siyah beyaz fark yaratmak lazımm
1.resimdeki mutfak benim evimdeki mutfak rengi mor ve beyaz kapılarda beyaz benim duvarlarım şampanya rengi yanlız şunu söyleyeyim ben pekte memnun degil nedeni ise şu parlak yaptı eşim çok pişmanım parlak yerine keşke mat olsaydı çünkü hemen kirleniyor ve çabul belli ediyor. tezgahım ise ayrı bir dert onuda simli seçtim bir poşet konsun hemen onun rengini alıyor çok igrenç sadece gösteriş için var kendi evim olursa asla yaptırmam.ama renk olarak süper mor ve beyaz keşke mat olsaydı....
belli etmek ne kelime ben burdayım diyor. parmak izlerini bile gösteriyo benim şuan ki mutfak rengim parlak mürdüm ve parlak beyaz benim ömrümü yiyorlar .inşallah kendi evimde parlak olmaz olsa bile kesin yeniden yapar eşim ve mat olur. tam bir işkence(