• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak pirizinden elektirik çarptı😳

Gonulmeyvesi

84'den 68'e :) gncl 76.8
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
13.682
46.408
598
Bugün ocağımı silerken arka fayansı da siliyordum
Sanırım pirizin arkasından su girdi ve akımla beraber ocağa aktı, bi anda elektirik çarptı sağ elimden çarptı ama sol kolum zangırdadı 1 2 saniye sanırım😣

Toprağa dokundum baya bi
Ama hala sol kolum omuzuma kadar ağrıyor
Daha önce başına gelen varmı ? :KK43:

Son düzenleme:
Bide internette bi yorum okudum elektirik vücudun bi yerine saklanıyormuş gece kalp krizine sebep oluyormuş korktum iyice

Elektrik tesisatınızı bir kontrol ettirin sanırım sızın elektrik tesisatı topraklama hat değil ve çok tehlikeli topraklama hat olunca en ufak elektrik kacaginda sartel sigorta atar elektrik kapanır buda sizi elektrik çarpmasından korur geçmiş olsun

Elektrik tesisatınızı bir kontrol ettirin sanırım sızın elektrik tesisatı topraklama hat değil ve çok tehlikeli topraklama hat olunca en ufak elektrik kacaginda sartel sigorta atar elektrik kapanır buda sizi elektrik çarpmasından korur geçmiş olsun

Evet sanırım değil :(
Daha öncede sildim hep siliyorum ama bugün ilk kez çarptı 😢
Çok sağolun teşekkürler 🌸

Oglumda elektrik carpmisti acile gotirduk o gece hastanede kaldik sukur birsey olmadi ama sabaha kadar kalp ritmi dinlendi ve bircok tahlil yapildi zor bir geceydi .

Kendinizi iyi hissetmiyorsaniz doktora gidin veya arayin bazen sıkınti olabiliyormus doktor elektrik carpmasini uzun uzun anlatti o gece sizi korkutmak istemem ama

Çok teşekkür ederim bi an sabah çıkamıcam gibi hissettim çok şükür bugün ağrım geçti 🤗🤗 eğer yine olursa bi doktora gidicem

Back