Mutfak perde ve halısı konusunda yardım...

kartanesi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
31
0
86
Trabzon
İyi günler arkadaşlar;
Mutfağımın halısı ve perdesi değişecek.Sizce önce perdeyi alıp ona göre mi halı seçmeliyim.Yoksa önce halı mı?Dolaplarım bej renginde aradaki fayanslar kahverengi ile çerçevelenmiş kare desenli.Fayanslarda krem rengi.Birde renk katmak istiyorum.Sizce neler yapabilirim.Hangi renkler kullanmalıyım?fisfisfis

Benim mutfağım da kahve krem. Ben mutfağımı turuncu ve yeşil ile renklendirdim. Perde olarak krem ahşap jaluzi kullandı. halıda turuncu ve yeşili tercih ettim.
Ben önce halı, sonra perde seç derim.

Çok güzel ,mutfağınızı çok beğenmiştim,güle güle kyllanın.Yalnız benim mutfağım tamamen fayans alttan ısıtma olduğu için ve oğlum daha küçük geçiş dönemlerinde yerler soğuk oluyor o yüzden daha büyük bir halı seçmem gerekiyor galiba.Birde 2 tane ayrı pencere var ve balkona açılan bir kapı.PENCEREMİZDE YERE YAKIN BAŞLIYPR.gERÇEKTEN ZOR BİR EV ,DİĞER odalarımı da yerleştiremedim zaten.Bu aralar kafama taktım,malum maddiyat da önemli,
Başka fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim.Resim de ekleyenmiyorum.

Son düzenleme:

resim eklersen daha yardımcı olunur canım

Lütfen bana biraz fikir verin.Perdemin rengi nasıl olmalı,üzerinde geometrik desenler olsa nasıl olur,yeşil ve turuncu ağırlıklı olsa.

önce halını al canım ..
halının seç kahve hardal tonlarında...sonra içinde ren katan çiçek mutlaka bulursun..
o renk katan çiçekten perdene ufak desenlerle..o halıya renk katan çiçek misal perdene uyum yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…