Mutfak Dekorasyonu Mutfak penceresi için yardımlarınızı bekliyorum ;)

apple_S

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
13
5
40
Yeni oturacağım evimde mutfak pencerem ve kapım bu şekilde. Ankrastre ocağım ve davlumbazım var. Benim sorunum şu; ocağım pencereye sıfır olacak şekilde konulacak ve davlumbazım pencerenin çeyreğini kapatacak şekilde önüne gelecek. Bu camı hiç bir şekilde açtıramayacağım, onu biliyorum, kapıya ters açılım aparatı ekleteceğim ve ters açılmasını sağlayacağım böylelikle. Mutfak dışında balkon var, onuda cam balkon haline getireceğim yani kapattıracağım. Benim sorum bu cama ne tarz bir perde koymalıyım? Cam içi jaluzi koymurmayı planlıyorum pencereye ama böyle oluncada tülsüz çok sakil gözükecek diye düşünüyorum. Bir yandan da hiç bir şekilde mutfağımın için karşı taraftan gözüksün istemiyorum. Yaptıracağım cam balkonu da stor ve tülle kapatacağım. Sizce yapabileceğim başka ne olabilir? Lütfen acil bir şekilde bana yardım edin kızlar :)

Zaten balkonu kapatırcaksınız anladığım kadarıyla bence gerek yok ocağa yakın yere perde takmaya

Her zaman balkon camı kapalı olmayacak yalnız, özellikle evde olduğum zamanlarda aydınlık olması ve hava girmesi açısından da açık bırakacağım balkonu

onu tavsiye edebilirim size...

Eklentiler

• Willow-tree-Peace-31.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 2.206
benimde mutfağım böyle mutfakta perde var ama kullanmıyorum cam balkon yaptırdım orda bile perde yok evim onbirinci kat bina araları uzak gerek olmuyor.

Sizin yerinizde olsam o camı iptal ettirirdim. Camı çıkartıp duvar ördürürüm. Çünkü biraz kötü durur gibi geldi. Camın önünde ocak olunca davlumbazda camın çeyreğine gelecek diyosunuz silmekte çok zor olacak. Ki eminim o yağ lekelerini camdan çıkartmaya çalışmaktan gına gelecek.

alakasız olacak konunuzla ama mutfak dolaplarını yeni mi yaptırdınız eger yaptırdıysanız maliyeti ne kadar tutttu

benimde mutfağım böyle mutfakta perde var ama kullanmıyorum cam balkon yaptırdım orda bile perde yok evim onbirinci kat bina araları uzak gerek olmuyor.

benim öyle bir şansım yok işte, karşımda bir apartman daha var ama direkt karşımda değil, aşağıdadan bakınca fransız cam olduğu için görebiliyor.

ben tadilattan kaçma için bu tarz bir çözüm üretmeye çalışıyorum. Ev sıfır ve 2 sene önce şuan oturduğum evi komple tadilat yaptırdırdığım için hiç bulaşmak istemiyorum. Tadilat olayına girecek olsam zaten camın açılma yönünü değiştirirdim ve balkona açtırırdım :) teşekkürler

bide camlarımız ocağa yakın olduğu için perde çok zarar görüyor cam balkona yaptır bnce orasını kapatınca kimse görmez yada camını renkli cam yaptır benimki öyle

bide camlarımız ocağa yakın olduğu için perde çok zarar görüyor cam balkona yaptır bnce orasını kapatınca kimse görmez yada camını renkli cam yaptır benimki öyle

evet işte benimde korkum o, hadi yıkanır briz yerde yaptırırm da Allah korusun ocaktan tutuşma gibi bir durum olurmu diye tergirgin oluyorum.

balkona siyah cam yaptır gitsin sen dışarıyı net görüyorsun ama dışardan içeri görünmüyor

balkona siyah cam yaptır gitsin sen dışarıyı net görüyorsun ama dışardan içeri görünmüyor
siyah camla içerisi görünüyor yani benim mutfağım güney batı, ben onları göremiyorum ama onlar bei görüyor. bir de cam perdesiz çok eksik durmaz mı sizce de? kapıda olacak sonuçta hemen yanında

evet bende yan pencereye böyle bişey düşünüyorum hatta kapıyada ters açılım yaptıracağım için kapıda da mantıklı olur sanki ne dersiniz? peki bu perdeleri sökmesi zor değil değil mi?
Hayır çok basit çubuklar hemen çıkıyor ben mutfak balkon kapısına bunu yaptırdım sadece aradan ip geciyor ya fiyonk onu yaptırmadım çok rahat

Aslında çok mantıklı düşünmüşsünüz evet arkadasın dediğini yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…