• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak masama örtü, fon perde ve peçeteler viçin fikir lütfen ???

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar bir fikir almak istiyorum sizden...ben mutfağıma fon perde diktirmeyi düşünüyorum..her ne kadar country tarzını sevmesem de, bu çiçekli fonlar çok hoşuma gidiyor....mutfak halım lila tonlarında, pembe lila mürdüm gibi renkler var...
şu resimdeki desenlerde diktiricem sanırım....size sorum şu, aynı desenden masa örtüsü de diktirsem çok mu saçma olur, ekstradan dolaplar içinde küçük peçeteler düşünüyorum...hepsi aynı kumaştan olsa çok mu garip olur?? bir fikir yürütemedim...çok seviyorum bu tarz kumaşları...ve mutfağa da çok yakışıyor bu desenler...lakin işte merak ettiğim hepsi tek kumaştan garip mi olur, ne önerirsiniz???

$indir (1).webp$indir.webp

Son düzenleme:
slm kızlar bir fikir almak istiyorum sizden...ben mutfağıma fon perde diktirmeyi düşünüyorum..her ne kadar country tarzını sevmesem de, bu çiçekli fonlar çok hoşuma gidiyor....mutfak halım lila tonlarında, pembe lila mürdüm gibi renkler var...
şu resimdeki desenlerde diktiricem sanırım....size sorum şu, aynı desenden masa örtüsü de diktirsem çok mu saçma olur, ekstradan dolaplar içinde küçük peçeteler düşünüyorum...hepsi aynı kumaştan olsa çok mu garip olur?? bir fikir yürütemedim...çok seviyorum bu tarz kumaşları...ve mutfağa da çok yakışıyor bu desenler...lakin işte merak ettiğim hepsi tek kumaştan garip mi olur, ne önerirsiniz???

Eki Görüntüle 1183607 Eki Görüntüle 1183608

Hepsi çok boğaabilir eger mutfagın buyukse sorun olmaz gerçi. İsterden peçete yada masaları perdenin içinde geçen bi kumaştan düz yap

bence hiçde saçma olmaz canım birbiriyle uyumlu olur sandalyelerini sade kullanırsan süper olur:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16::16:

sandalyelerim krem deri...sade yani..desenli değil....
aslında dolaplarıma peçete sermeyi sevmem ama biyerde gördüm çok tatlı olmuş çok hoşuma gitmişti...
bende zaten perde düşünüyordum hazır perde yaptırırken peçeteleri de olsun istedim ve masa :34:

Hepsi çok boğaabilir eger mutfagın buyukse sorun olmaz gerçi. İsterden peçete yada masaları perdenin içinde geçen bi kumaştan düz yap

mutfağım büyük değil orta halli işte... çiçekli kumaşı çok seviyorum diye tamamı öyle olsun istedim ama boğarmı dersin :26:

sandalyelerim krem deri...sade yani..desenli değil....
aslında dolaplarıma peçete sermeyi sevmem ama biyerde gördüm çok tatlı olmuş çok hoşuma gitmişti...
bende zaten perde düşünüyordum hazır perde yaptırırken peçeteleri de olsun istedim ve masa :34:

mutfağım büyük değil orta halli işte... çiçekli kumaşı çok seviyorum diye tamamı öyle olsun istedim ama boğarmı dersin :26:

Aşırı küçük değilse boğmaz. Zaten masa örtüsü çabuk kirleniyor. Pazardan falan tonu yakın birşey bulursun en olmadı, dönüşümlü kullanırsın yada böyle runner gibi kullanırsın. Benim 2 masaörtüm var 1 i düz 1 i kareli, aynı boyutta, üst üste koyuyorum ama altından diğeri gözüküyor, kirlenince alttakini üste :1:1: hem renk hem kolaylık, bak bu da güzl$image.webpren olarak değilde model olarak

Aşırı küçük değilse boğmaz. Zaten masa örtüsü çabuk kirleniyor. Pazardan falan tonu yakın birşey bulursun en olmadı, dönüşümlü kullanırsın yada böyle runner gibi kullanırsın. Benim 2 masaörtüm var 1 i düz 1 i kareli, aynı boyutta, üst üste koyuyorum ama altından diğeri gözüküyor, kirlenince alttakini üste :1:1: hem renk hem kolaylık, bak bu da güzlEki Görüntüle 1186094 ren olarak değilde model olarak

tam yaz havası vermiş bu renkler :34: bende belki masa örtüsünü aynı kumaştan yaptırıp üzerine tek renkten runner yaptırabilirim...

tam yaz havası vermiş bu renkler :34: bende belki masa örtüsünü aynı kumaştan yaptırıp üzerine tek renkten runner yaptırabilirim...

Ben de balkona boyle renkli bir masaörtüsü dikmek istiyıiyorum, mutfaga da senin ilk paylaştığın gibi birşeyler dikeceğim. Bu şimdiki hali masanın$image.webp$image.webp

Back
X