• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Masalarımız....

Yusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2009
4.003
3
116
Diğer
Burda da hangi mutfak masalarını tercih ettiğimiz ve fiyatlarını yazarsak sanırım iyi olacak.
Ben ortalama 400-500 tl ayırmayı planlıyorum mutfak masası ve sandalyeler için.

bunların fiyatları 700tl 1,300tl arası biraz pahalı ama rahat

Köşe takımları güzel ama benim gibi tayinciler için ve kiracılar için riskli biraz. Mutfağa uymayabilir. Ama güzel durdukları ve daha rahat oldukları kesin.
Birgün kendi evim olursa kesin köşelerden alacağım =)

MODERN-MUTFAK-MASASI-2-SANDALYE-UCRETSIZ-KARGO__21672248_0.jpg

bu benimki

alttakini de nette gördüm çok beğendim dar alanlar için kullanışlı hemde iki kişi için süper şirin bi model
adı zaten lovers yani aşıklar masasıymış :):asigim:

kahvalti-masasi.jpg

MODERN-MUTFAK-MASASI-2-SANDALYE-UCRETSIZ-KARGO__21672248_0.jpg

bu benimki

alttakini de nette gördüm çok beğendim dar alanlar için kullanışlı hemde iki kişi için süper şirin bi model
adı zaten lovers yani aşıklar masasıymış :):asigim:

kahvalti-masasi.jpg

Bunlar gercekten hosmus tesaduf ilk modeli arkadasimin evinde gordum bugun mutfakt da bayaga dardi cok şık durmustu o ikea dan aldigini soylemisti..

Kendi evim olursa köşe tercih ederim mutlaka çok seviyorum. opuyorumnanaktan
Yüksek mutfak masaları ve yüksek tabureler de benim çok hoşuma gidiyor, ama kullanışlı olmaz muhtemelen.
Eğer sandalye alınacaksa kesinlikle üst üste konabilen sandalyelerden tercih etmek lazım, yoksa insanın ayağı takılıyor yemek hazırlarken oradan oraya dönerken. Ya da ben çok sakarım :kedi:

bu benim aldığım katlanabilir tipte sandalyeleri var, çok kullanışlı bi masa bu fiyatı da uygun, arkadaşlar kullanıyorlar ordan biliyorum

Back