Mutfak Dekorasyonu mutfak için yardım:)

derinada

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2009
72
0
611
İzmir
merhabalar mutfak ıcın ıkı yere cizim yaptırdım ama karar veremedım. uzun bır mutfak ve l şeklınde olacak 8 m2 bı tarafta cam var ust bolgeyı kesıyor karsı tarafta butunluk bozulmuyor ama karar vermedım alt ust farklı renkmıolsun tek renkmı onda bıle kararsızım ve bu hafta karar varmem gerekıyor fıkırlerınızi belırtısenz sevınırım

Eklentiler

• $3.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $GetAttachment.aspx.webp
    5 KB · Görüntüleme: 84
bunlarda dıger mutfak fırmasının cızımlerı ve bu cızımı ızmırde ıyı bır mutfak fırmasının mımarı çizdi.eksıklerı görmek ıcın mımar olmaya gerek yok sanırım

Eklentiler

• $6.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 103
  • $5.webp
    3 KB · Görüntüleme: 93
  • $7.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleme:
Öncelikle bende 2-3 haftadır bu koşturmanın içinde olduğumdan bi kaç tavsiyede buluncam...

Rengine karar vermeden önce dolapların senin için ne kadar kullanışlı olacaklarına karar vermelisin.

Mesela ilk resimde camı kapatmış yaa sen camın kapatılmasını istiyormusun yada kapatılması halinde onun yerine hava için kullanacağın kapı varmı???

Hangi model olursa olsun evyenin damlalık kısmını bi şekilde köşeye getir...Her daim bulaşık makinasını kullanmayacağız yaa elde yıkadığımız bulaşıklar kenarda olsun... Yoksa mutfağın ortasındaymış gibi bi izlenim veriyor... (ilk resim buna uyuyor)

Lavabo ile ocak arasında kullanışlı bi alan bırakmaya çalış mesela ikinci resimde nerdeyse dipdibe her ikiside...

Renk olarak ben altları koyu (abanoz) üstleri de parlak beyaz lake seçtim... Renk işi birazda senin tercihin ama ne olursa olsun dolapları kullanışlı bi şekilde tasarlat...

tavsiyelerın ıcın cok sağol canım zaten camı kapatmayı duşunmedım mutfagımız uzun oldugu ıcın cam onundemı olsun yoksa karsısındamı dıye kararsızken karşıya almaya karar verdım bu cızımlerı yapan ısım yapmış bır mutfak fırması alttakı cızımıde sıradan bır mutfakçı yaptı ve benım ıcın gayet kullanışlı gıbı göründü.wallahı ne zormuş herşeye karar vermek aşagı yukarı yerleşime karar verdım sadece renk konusunda takılıyım bakalım ne olacak

buda son cızımımız kafama çok yattı.:)3 degışık açıdan görüntü; fıkırlerınızı alırsam sevınırım

Eklentiler

• $banyo2.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 86
  • $sefer bey_IMAGE2.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $sefer bey_IMAGE1.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…