Merhaba arkadaşlar size bi kaç sorum var .Mutfak dolabı yaptırıyorum üst kısmı krem lake alt kısmı siyah lake düşünüyorum .Tezgah krem rengi corian fayanslar ise siyah arada metal mozaikten 2 sıra bordür olacak duvar renginde kararsızım birde siyah lake tozu çokmu gösterir bilemiyorum yerler ise parke istiyorum lütfen yorum yazın bekliyorum.
merhaba ben mutfağımı yeni yaptırdım.siyah ve kremi uyumlu bulmadım.ben altları siyah üstleri beyaz yan tarafda bulunan altları karma yaptım.malzeme ise akrilik.akrilik cam görüntüsü veriyor.üstelik çok rahat temizleniyor.tezgahı ise siyah beyaz noktacıklı granit.bilemiyorum ama mutfağımı gören her kes çok beğeniyor
koyu renk derken mesela ne? vişne falan düşünüyorum ama cesaret edemiyorum.Akrilik cam nasıl oluyo?fotoğraf koyarsan sevinirim.corian tezgah benim çok hoşuma gidiyo granit düşünmüyorum birde tezgah ve dolap arası fayans siyah olursa nasıl olur acaba yoksa beyazmı yapmalıyım?
Merhaba arkadaşlar size bi kaç sorum var .Mutfak dolabı yaptırıyorum üst kısmı krem lake alt kısmı siyah lake düşünüyorum .Tezgah krem rengi corian fayanslar ise siyah arada metal mozaikten 2 sıra bordür olacak duvar renginde kararsızım birde siyah lake tozu çokmu gösterir bilemiyorum yerler ise parke istiyorum lütfen yorum yazın bekliyorum.
canım bence kreme siyah olmaz böyle kendinden dikine çizgili koyu kahve lake kullan..daha güzl olur hem siyah alt dolapta leke tutarr .tezgahtan su akar ,toz olur parmak izi belli eder... bilmiyorum ama ben cesaret edemezdim
kremle siyah çok da uygun değil, genelde siyahla beyaz kullanılıyor.ama ben de akrilik kapak yaptırmanı tavsiye ederim..üstler beyaz altlar siyah çok şık duruyor,tezgah siyah granit,araya da siyahlı beyazlı grili cam mozaik çok iyi gider..ayrıca akrilik malzemeye bi bakın fotoda
Bence krem ve siyah olmaz siyah beyaz şık olur ama kullanımı zor olur üst beyaz alt dolaplar kahve tonlarında çok şık durur benim yeni mautfağım üst beyaz alt mürdüm akrilik çok şık oldu tavsiye ederim